Un dulap metalic este o piesa de mobilier necesara in orice companie! Cu ajutorul unui model disponibil in magazinul online www.officeclass.ro, vei putea sa arhivezi documentele si sa organizezi spatiul de lucru intr-un mod mai eficient. Iata trei motive pentru care sa apelezi la aceasta solutie!

1. Vei dispune de copii de rezerva ale informatiilor

In mediul online, sunt disponibile multe sisteme de continut digital. Acestea ofera protectie impotriva virusilor, insa, uneori, hackerii lanseaza atacuri cibernetice asupra companiilor si obtin acces la ele. Drept urmare, nu poti impiedica intotdeauna modificarea sau stergerea informatiilor.

Pe de alta parte, intr-un dulap metalic poti amplasa copii de rezerva pentru fisierele despre clienti, rapoartele de lucru si dosarele despre incasari, plati si facturi. De asemenea, poti pastra si informatiile confidentiale ale angajatilor. Astfel, nu va mai trebui sa-ti faci griji legate de pierderea acestora.

2. Este un dulap mai rezistent decat cel din lemn

Mobilierul din lemn are un aspect foarte placut. Totusi, majoritatea modelelor sunt fragile si nu rezista in timp. In spatiile in care gradul de umezeala este ridicat, procesul de deteriorare va avea loc foarte rapid. In plus, aproape fiecare dulap din lemn trebuie suspendat pe perete si nici limita sa de greutate nu va fi foarte mare.

Pe de alta parte, un dulap metalic este o optiune mai buna, deoarece are vopseaua tratata impotriva agentilor chimici. Astfel, exteriorul acestuia va ramane intact si nici in interior nu vor patrunde bacterii. In cazul in care apar urme de rugina, se poate aplica un antioxidant pe suprafata.

Intrucat este un material dur, costurile de intretinere vor fi reduse. Astfel, nu va fi nevoie de solutii speciale, iar zgarieturile mici se pot acoperi cu un strat de vopsea. Pentru ca prezinta un alt nivel de durabilitate, pe termen lung, acesta se va dovedi o investitie mai buna decat cel din lemn.

3. Sistemul de protectie va fi unul avansat

In general, inchiderea unui dulap metalic se va face cu doua chei. Unele modele dispun insa si de alte tipuri de protectie. Spre exemplu, exista inchiderea in trei puncte, cu moneda sau prin cifru. Pot fi prezente si balamale interne antiefractie. In acest caz, perimetrul frontal va fi rotunjit si va avea raza de 6 mm, fiind disponibile si nervuri longitudinale amplasate pe laterale.

Un model de calitate va avea grosimea de 0,6mm, structura sa fiind realizata din tabla de otel profilata. Usile vor fi dublu ranforsate si dotate cu fante de aerisire in partea superioara si cea inferioara. Acest lucru va asigura o circulatie optima a aerului si un grad de ventilatie sporit. Ai posibilitatea de a alege si o vopsea ignifuga, care sa fie rezistenta la foc. In felul acesta, informatiile tale vor fi protejate si in situatia in care are loc un incendiu.

Ce model sa achizitionezi?

Un dulap metalic clasic este inalt si are doua usi groase. In interior, acesta este prevazut cu trei sertare pentru dosare, dar poate dispune de inca un spatiu in partea de jos, unde pot fi amplasate cutii, unelte de lucru sau alte obiecte inguste. Vrei un dulap care sa ocupe mai putin spatiu? Alege un model cu usi culisante! Acesta are dimensiuni mici si este creat pentru hartiile de tip A0 sau A1.