Farmaciile sunt locuri cu trafic foarte mare de persoane, indiferent de contextul economic sau social al unei tari. In cazul in care o companie dorește sa deruleze o campanie de informare despre o anumita afectiune, o campanie de preventie sau una de promovare a unui produs nou, casetele textile luminoase reprezinta solutia optima. Ele pun in valoare mesajul transmis și atrag atentia cumparatorilor.

Ce este o caseta textila luminoasa?

O caseta textila luminoasa reprezinta un sistem de promovare modern și eficient care contribuie la crearea unei imagini profesioniste a companiei și la o mai buna transmitere a mesajelor acesteia catre publicul tinta. Aceasta este perfecta pentru companiile care au nevoie de un produs publicitar de dimensiuni medii si ofera multiple facilitati: nu are imbinari vizibile, nu se sifoneaza si nu face cute insa ofera un impact vizual puternic prin culori vii si intense.

Daca intentionezi sa achizitionezi un sistem de afisare cu impact puternic atunci este bine sa sti ca daca vei opta pentru casete luminoase, acestea au avatajul montarii rapide, in aproximativ 5 minute si al posibilitatii utilizarii in cadrul mai multor campanii, grafica materialului textil putand fi schimbata.

Iluminarea se realizeaza cu ajutorul unui sistem LED, costurile fiind mult mai reduse in comparatie cu iluminatul cu neon. Cele mai noi modele au un profil slim, cu cadru de aluminiu si talpi de sustinere ce ofera o stabilitate foarte buna a sistemului de expunere dar si o uniformitate completa a luminii, fara a suprima intensitatea LED-urilor. Se asigura un unghi de reflexie potrivit al modului de LED, fara pete, umbre sau alte imperfectiuni.

In ce situatii poate fi folosita o caseta textila luminoasa intr-o farmacie?

Existe multiple situatii in cazul carora o caseta textila luminoasa este extrem de utila pentru o mai buna promovare in randul clientilor ce intra intr-o farmacie.

  1. Campanie de preventie

Oferind spatiu generos de comunicare, o caseta textila luminoasa poate fi solutia optima in cazul unei campanii de preventie. Informatia va ajunge, astfel, mult mai rapid la public tinta, atragand imediat atentia. Impactul este garantat atunci cand grafica este realizata cu atentie astfel incat, pusa in lumina potrivita, sa atraga imediat atentia publicului tinta.

  1. Lansarea unor produse noi

In industria farmaceutica apar, in mod constant, medicamente si suplimente noi. In special in cazul suplimentelor si al medicamentelor ce nu necesita prescrpitie medicala informarea publicului tinta cu privire la lansarea lor este extrem de utila. Daca in cazul reclamelor TV costurile aferente sunt foarte ridicate, sistemele de promovare precum caseta textile luminoasa reprezinta o solutie optima, asigurand un efect maxim cu costuri foarte reduse. Cum traficul din farmacii este ridicat, un numar mare de oameni pot lua contact cu brandul si afla despre noul produs lansat si beneficiile lui.

  1. Promovarea unor oferte speciale

Vanzarile incrucișate sau ofertele speciale la anumite produse generice nu mai sunt o noutate. Prin plasarea unei casete textile luminoase chiar in farmacie companiile au ocazia de a informa publicul tinta despre promotiile existente. Vorbind despre promovare chiar in locul unde se ia decizia de cumparare sansele ca ofertele sa fie de interes si sa se materializeze intr-o vanzare sunt mari. Avand in vedere si faptul ca acest sistem de expunere este unul premium transmite sentimentul de incredere si seriozitate.

Avand in vedere ca industria farmaceutica este in continua crestere, promovarea produselor farmaceutice in cadrul unei farmacii sau a unul lant de farmacii poate avea un impact extrem de bun asupra nivelului de vanzari. Asadar, iti recomandam sa vizitezi site-ul companiei eXpoPrint Media si sa alegi dimensiunea de caseta textila luminoasa pentru ca aceasta reprezinta sistemul de promovare ce vine in sprijinul unei comunicari eficiente, crescand vizibilitatea brandurilor si a campaniilor de promovare initiate de acestea.