Copiii sunt lumina ochilor părinților, așa cum spune o zicală veche. Iar răpirea unui minor și nu numai, poate fi cel mai neplăcut lucru prin care trece un părinte. Fie că în acest caz extrem de grav sunt implicați apropiați ai familiei sau inclusiv unul dintre părinți, fie că dispariția copilului apare într-un moment neașteptat, este foarte important să apelați la soluții și sfaturi utile care să vă ajute să readuceți copilul sănătos și cât mai repede, înapoi în sânul familiei. Aceasta este doar una dintre problemele delicate în dreptul familiei pe care le puteți discuta cu un avocat, care va sta la dispozitie si pentru divorturi, mosteniri, infiintare pfa si srl, gazduire sediu, contestatie la executare etc.

Soluționarea răpirilor de minori prin consultanță avocat online

De exemplu, dacă ați finalizat o relație de cuplu printr-un divorț în care s-a stabilit custodia copilului, însă partenerul nu a fost de acord cu prevederile instanței judecătorești prin care se poate stabili inclusiv programul de vizită, și a decis să apeleze la o serie de măsuri extreme precum răpirea, prin intermediul avocatului specializat în dreptul familiei veți putea să demarați toate procedurile necesare ca să vă recăpătați copilul, cât și să stabiliți ulterior modalitățile prin care îl puteți proteja de evenimentele neplăcute.

Sunt și situații în care, unii părinți aleg să călătorească cu copilul peste graniță în lipsa acordului scris al celuilalt membru, lucrurile devenind și mai anevoioase.

Desigur, toate aceste situații pot fi analizate de către un avocat competent care să se implice și să lupte pentru drepturile copilului, cât și pentru sănătatea și liniștea dumneavoastră.

Iar când vorbim despre un avocat online, trebuie să știți că serviciile sale nu sunt nicicum inferioare față de cele oferite de un avocat tradițional. Ba mai mult, prin intermediul serviciului de consultanță online veți reuși să eficientizați procedura de recuperare a copilului sau de stabilire a unor bune condiții de trai, dat fiind faptul că puteți lua contact cu un avocat în dreptul familiei într-un timp mult mai scurt. Veți descoperi pe marketing20.ro toate avantajele pe care vi le pune la dispoziție un avocat online de la Ad-avocat și care sunt pașii pe care trebuie să-i faceți ca să intrați în contact cu acesta.

Servicii conexe oferite de către un avocat în dreptul familiei

Un avocat în dreptul familiei vă poate sprijini pentru o varietate de probleme, nu doar în situațiile în care apar o serie de evenimente neplăcute legate de copiii dumneavoastră.

Ca de exemplu, e persoana esențială la care trebuie să apelați în cazul unui divorț. Un avocat divort bun nu doar că poate facilita partajul, dar în același timp poate contribui la împărțirea echitabilă a bunurilor care au fost dobândite pe parcursul căsătoriei. Nu există o “rețetă” de succes în ceea ce privește acest lucru. De exemplu, chiar dacă o proprietate sau un bun a fost trecut pe numele unuia dintre membri, nu înseamnă ca acesta va fi exclus de la împărțirea drepturilor la finalul unui partaj.

Totodată, puteți apela la Ad-avocat dacă nu sunteți mulțumiți în ceea ce privește decizia instanței cu privire la copil, de exemplu, pentru a dovedi paternitatea acestuia și dreptul de creștere, fie pentru a face recurs în ceea ce privește tutela, programul de vizită, drepturile îndatorate etc.

Desigur, acest avocat este esențial atunci când doriți să migrați, pentru a întocmi actele necesare în vederea deplasării cu minorul către graniță. Iar o altă situație importantă la care un avocat bun va face diferența este și atunci când decideți să luați spre adopție un copil.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva din situațiile în care puteți apela la serviciul de consultanță online. Dar lista facilităților oferite de un avocat online continuă și o puteți descoperi urmărind acest material: https://blogary.ro/in-ce-circumstante-te-poate-ajuta-un-avocat-in-dreptul-familiei-5-situatii-frecvente/ .