Motivul utilizării unor huse telefon personalizate este simplu: acestea oferă adesea protecție împotriva deteriorării obișnuite a dispozitivelor scumpe. Protejează afișajul împotriva zgârieturilor și protejează telefonul în sine, de exemplu în caz de cădere. Un motiv la fel de important este designul. Este posibil ca partea din spate a telefonului să nu arate așa cum vrei, dar îl poți îmbunătăți cu ușurință cu o carcasă, mai ales dacă alegi să o personalizezi.

Parametrii de bază pentru selectarea unei huse pentru telefon sunt:

  • materialul;
  • dimensiunile telefonului;
  • rama;
  • metodele de montare;
  • situația de utilizare a husei;
  • gradul de protecție;
  • caracteristici utile.

Huse din spate pentru telefonul mobil

Acestea oferă o protecție solidă a telefonului în timpul utilizării normale și un grad bun de personalizare. Carcasele din spate pentru telefoanele mobile sunt vândute în mii de modele diferite și este foarte ușor să o personalizezi în conformitate cu ideile tale. Acestea sunt cel mai adesea fabricate din silicon sau plastic de diferite calități și durabilitate. Cu toate acestea, protejează doar partea din spate a telefonului, de aceea este recomandabil să adaugi sticlă sau folie de protecție pe ecran.

Huse sportive

Carcasele acestea sunt supuse unor cerințe mai mari în ceea ce privește durabilitatea. Trebuie să protejeze telefonul de manevrarea dură, umezeală, praf. Acestea necesită ca telefonul să fie ușor accesibil (utilizat, de exemplu, pentru a monitoriza performanțele fizice sau pentru a servi ca sursă de muzică), astfel încât acestea sunt așezate uneori pe o bandă, care este atașată la braț, de exemplu, cu velcro.

Carcase impermeabile

Sarcina lor principală este de a proteja telefonul împotriva umezelii. Ele pot rezista la scufundări în apă (sunt potrivite pentru înot, de exemplu, dacă nu vrei să lași telefonul nesupravegheat la piscină). Adesea vin cu o curea pentru gât sau o curea pentru a atașa husa a52 la talie, astfel încât să poți avea întotdeauna telefonul cu tine.

Flip case

Flip case sunt foarte frecvente. Sunt elegante și oferă protecție pentru întregul telefon, inclusiv pentru afișaj. De asemenea, este ușor accesibil după deschiderea frontului carcasei. Flip-urile de cele mai multe ori se deschid lateral ca o carte, ceea ce este foarte practic și natural. Selecția de flip case este largă. Depinde fie direct de tipul specific al telefonului, cât și ținând cont de decupajele corespunzătoare pe spatele și marginile carcasei, sau pe diagonala afișajului.

Carcase cu suport

Carcasele cu suport sunt potrivite pentru oricine urmărește adesea videoclipuri la telefon sau, de exemplu, citește știrile la micul dejun. Standul integrat te asigură că poți vedea ecranul mai bine și că nu vei obosi ținându-l în mâini. Tot ce trebuie să faci este să înclini suportul ascuns în afara corpului carcasei telefonului și să așezi totul pe o suprafață adecvată, cum ar fi o masă într-un tren sau într-un avion.

Huse universale

Carcasele universale sunt cel mai simplu mod de a proteja telefonul. În această categorie pot fi incluse flip-urile deja menționate, pe care le selectezi folosind diagonala telefonului, precum și huse obișnuite din silicon, care sunt atașate la spatele telefonului. Dacă vrei să alegi acest model, concentrează-te și pe protejarea ecranului cu sticlă securizată.