M-am decis ca azi sa imi aloc niste timp sa scriu recenzii la ultimele produse pe care le-am cumparat mai ales pentru ca lumea alege lenjeriile de pat la intamplare, ceea ce dupa parerea mea este o greseala. Stiu, se tine cont in primul rand de pret, dar mult mai important decat pretul e calitatea. Se cauta intotdeauna un raport calitate – pret ideal, dar Casanewconcept nu te va dezamgi. Eu sunt multumit pe deplin de toata experienta de care am avut parte. Poate sa se considere reclama, dar acesta e scopul recenziei, poate ca altii vor tine cont de ea si vor sti ce sa aleaga. Produse de o slaba calitate gasim la tot pasul si site-uri care ne iau banii pentru nimic si nu merita deloc.

Nu are rost sa ne complicam cu acestea cand putem alege din start calitatea. Aici am gasit o gramada de lenjerii de pat, astfel ca nu mi-a fost deloc dificil sa aleg ceva care sa imi placa, mai ales ca aici se gasesc tot felul de criterii de selectie. Unii poate prefera sa vada toate produsele si mai apoi sa aleaga ceva, dar mie nu imi place sa pierd timpul si vreau sa trec direct la subiect. Preturile sunt foarte bune aici, stiu ca toata lumea va tine cont de asta, iar calitatea produselor chiar face diferenta.

Am ales o lenjerie de pat din bumbac de la Casanewconcept si o alternez cu una mai veche pe care urmeaza sa o schimb cu prima ocazie. Ce pot sa zic, nu doar ca arata ca in poze, dar e foarte frumoasa, culorile sunt vii, intense si nu s-au sters nici dupa cateva spalari. La capitolul intretinere regulile sunt simple, nu e nevoie de fel si fel de indicatii pe care nu le respecta nimeni oricum. E mult mai usor pe aceasta cale sa prelungesti durata de viata a lenjeriei si cine nu isi doreste asta? Eu nu vreau sa schimb lenjeriile ca pe sosete, ci vreau ceva de calitate, care sa reziste in timp. Am vazut ca se recomanda ca lenjeriile sa fie inlocuite la fiecare doi ani, dar sincer cred ca asta de la Casanewconcept pot sa o folosesc mult mai mult timp de atat.

Trebuie sa recunosc si ca ma odihnesc mult mai bine si ma simt grozav de fiecare data cand ma asez in pat si lenjeria e foarte placuta la atingere. Preturile sunt bune, lenjeriile de calitate, oamenii de aici sunt profesionisti, clar nu imi doresc mai mult. Acesta e motivul pentru care recomand CasaNewConcept, un magazin online de care poate ca ai auzit sau poate ca nu, dar cu siguranta si tu vei fi multumit pe deplin.