Daca ai in plan constructia unei case pentru tine si familia ta, este bine sa ai in vedere si optiunea unei case modulare deoarece aceasta constructive are mai multe avantaje “palpabile” fata de o casa traditionala. Vom vorbi putin despre aceste case, mai jos…

O casa modulara este realizata din elemente prefabricate, realizate pe baza unui proiect de constructie intr-o fabrica de profil. Piesele prefabricate sunt transportate cu grija la locul unde se va ridica locuinta si sunt asamblate asemenea unor piese de lego, de catre constructor. Nu o confunda cu o casa facuta din containere sau cu o constructie mobila. Casele modulare se asambleaza pe o fundatie fixa si au cateva avantaje pe care nicio alta constructie folosita pentru locuit nu le are: durata de executie este foarte scurta, au un pret redus si o eficienta energetica mare.

Casele modulare au personalitate si asta o pot confirma toti cei ce au deja o asemenea casa in proprietate. O casa realizata din prefabricate poate sa fie locuinta mult dorita, visata si gandita ani la rand de catre un client. Din prefabricate se pot construi atat case, dar si spatii de birouri ele putand fi combinate in cele mai diferite moduri si pot fi adaptate foarte simplu la orice zona, fie ca este zona de munte, litoral, zona urbana sau rurala. Aceste case permit sute de mii de modele ingenioase si moderne trecand prin aproape orice stil arhitectural stiut. Materialele folosite pentru o casa modulara sunt de obicei 3:

Lemn- casele construite din acest material sunt case e ofera o mare variabilitate de stiluri precum si adaptabilitate. In plus de asta, sunt foarte prietenoase cu mediul si construind o astfel de casa, protejam si natura.

Beton- casele construite din beton sunt cele mai cautate modele de pe piata la ora actuala. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele permit casei sa aiba o anumita linie dreapta in ceea ce priveste esteticul si aduc un plus de versatilitate.

Casele modulare pot avea etaj. Da, exista aceasta posibilitate sa aveti o casa cu 1- 2 etaje in deplina siguranta. Constructorul ales pentru constructia casei va va expune toate variantele pe care el le poate duce la bun sfarsit in ceea ce priveste finalizarea casei.

Casa este acel loc la care toti visam cand devenim adulti si este bine ca atunci cand dorim sa avem una a noastra, sa fie de calitate si de durata!

O locuinta modulara, asa cum sunt si cele de pe instalart.ro este cea mai buna solutie pentru un numar urias de persoane. Recomandarea noastra este sa iti cumperi de la bun inceput casa potrivita, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate pe termen lung. Facand economii vei reusi in acelasi timp si sa obtii si fondurile necesare pentru a mobila casa, astfel incat sa te poti muta in casa visurilor tale intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, recomandarea noastra este sa ceri sfatul specialistilor inainte de a comanda o casa modulara.