Dumețiile și / sau rucsacul este un timp sănătos și exaltant care îl duce pe pasionat în zone frumoase, pitorești și curate, care sunt de obicei izolate și îndepărtate. Îi oferă rucsacului un sentiment de libertate pe care nu îl poate găsi în zonele civilizate sau populate.

Aceste activități în aer liber pot dura o zi sau mai multe zile și constau dintr-o singură persoană pentru un grup mic de oameni. Cei care iau parte la acest tip de activitate pot fi de obicei descriși ca fiind accidentați, independenți și independenți. Aceștia se află într-o stare fizică bună, dură din punct de vedere psihic și sunt capabili să facă față situațiilor extreme, terenurilor și condițiilor fără asistență externă folosind doar abilitățile pe care le posedă și echipamentul pe care îl aduc în rucsacuri.Bete de drumetie gasiti aici .

Într-o oarecare măsură, acești indivizi accidentați sunt o aruncare înapoi către omul de munte din zilele pionierilor, se bucură de singurătatea în aer liber și de entuziasmul și pericolul pe care îl oferă împreună cu bucata interioară de a fi singuri într-o întindere vastă a oricărei zone sălbatice se regăsesc. Le place să depășească obstacolele care împiedică destinația în care încearcă să ajungă. Este posibil ca nici măcar să nu-și cunoască destinația până nu este atinsă. În multe cazuri, anticiparea necunoașterii destinației, ceea ce se află în jurul următorului viraj al traseului sau peste dealul următor, face ca călătoria să fie interesantă.

Fiecare nouă zi aduce cu sine noi aventuri, noi provocări și noi obstacole de depășit. Aceștia se bucură de libertatea de a fi îndepărtați de restul societății și de a lua decizii fără sfatul sau consiliul altora, doar cu inteligență, cunoștințe și intuiție proprii care să-i îndrume. Aceste suflete rezistente adoră provocarea unei zile lungi de drumeții și urcare pe trasee stâncoase pe pante abrupte către zona nouă și nedescoperită vizitată doar de câțiva selectați. Ei poartă cu ei doar obiectele pe care le pot încadra în rucsacuri.

În funcție de numărul de zile în care intenționează să fie departe de civilizație, aceste articole ar putea include, dar fără a se limita la, îmbrăcăminte, articole de dormit, topor sau hașetă, lopată pliantă, soba in  miniatură cu combustibil, baston de foc, brichetă sau chibrituri , o lanternă, conserve și alimente uscate și, eventual, unelte de pescuit și o armă de foc de un fel.

O parte din aventura și entuziasmul din rucsac este aceea de a putea concura cu natura și de a depăși orice obstacole sau provocări, inclusiv terenul sau condițiile meteorologice cu care se confruntă.

Produse pentru drumetie gasiti pe acest site seiza.ro

După întâlnirea și depășirea acestor provocări, există liniștea interioară care vine cu privirea apusului seara pe un vârf de deal cu vedere la o vale înconjurată de munți acoperiți de zăpadă sau vizionarea răsăritului cu o ceașcă de cafea dimineața lângă focul taberei.

Există o dorință pe care cred că a existat în sufletul uman încă de la începutul timpului de a experimenta acest tip de apropiere de natură și de a avea puterea caracterului de a fi în armonie cu ordinea naturală a lucrurilor și a rucsacului într-o zonă îndepărtată în aer liber. este una dintre cele mai bune modalități de ao face.