Unul dintre principalele elemente care atrag atentia imediat ce intri in baie este tipul de lavoar baie ales. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie sa se regaseasca in baia ta. Dar atunci cand vine vorba despre un spatiu redus ca dimensiune atunci trebuie sa te asiguri ca poti sa iti oferi confortul necesar in fiecare zi.

Un lavoar baie este foarte important si nu trebuie sa lipseasca. Intr-o baie mica optiunile sunt destul de limitate, motiv pentru care am strans cateva idei care sa te inspire si sa iti creeze conditiile perfecte pentru a te bucura in fiecare zi de baia ta.

Un prim model de lavoar pe care ti-l recomandam pentru o baie mica este cel incastrat in mobilier. Acesta nu numai ca iti ofera spatiu pentru libertate de miscare dar iti ofera si posibilitatea de a avea propriul tau spatiu de depozitare. Spatiul de sub lavoar poate sa devina un loc de depozitare pentru toate obiectele tale importante. Daca nu reusesti sa gasesti o piesa de mobilier care sa se potriveasca lavoarului tau atunci poti sa realizezi unul la comanda.

O alta idee care a prins contur in cazul bailor de mici dimensiuni este lavoarul integrat in vasul de toaleta. Mai ales daca este o baie de serviciu si nu faci altceva decat sa te speli pe maini si sa folosesti toaleta atunci aceasta optiune nu numai ca va salva din spatiul util dar iti va oferi si posibilitatea de a economisi apa.

Poti opta si pentru un lavoar suspendat sau unul pe consola. Ambele variante sunt la fel de populare precum cele prezentate anterior si pot sa creeze un spatiu elegant si modern. Modelul pe consola nu ocupa foarte mult spatiu si poate sa ofere posibilitatea de a castiga mai mult spatiu in baie.

O alta optiune la fel de inspirata este sa alegi un lavoar baie cu piedestal. Desi ai putea spune ca este cea mai comuna optiune pentru o baie, daca alegi modelul potrivit poate sa devina un element care atrage atentia in mod placut.

Lavoarele de mici dimensiuni o solutie optima pentru baile mici

Fiecare tip de lavoar baie prezentat se poate gasi pe piata in toate magazinele de specialitate atat cele online cat si cele fizice. Daca nu stii ce tip de lavoar baie ar trebui sa alegi poti sa te consulti si cu instalatorul care vine sa monteze totul. Acesta trebuie sa fie compatibil si cu tipul de instalatii pe care le ai in baie.

Un alt sfat este sa alegi intotdeauna modele de lavoar baie de calitate pentru a te putea servi pe termen cat mai lung. De asemenea, este bine sa tii cont de bugetul alocat si sa cauti inainte in mai multe locuri pentru a te asigura ca faci o alegere corespunzatoare. Alege un model care sa puna in valoare stilul de amenajari interioare si inspira-te din miile de design-uri postate pe internet sau lasa-ti creativitatea libera si creeaza o baie care sa fie pe placul tau de fiecare data cand o folosesti.