Panouri Cofraje Doka – ce sunt ?

 

În fiecare an, în domeniul constructiilor apar o multime de inovatii. Iar cofrajele doka, cofrajele din lemne sunt cel mai bun exemplu si cea mai buna alegere pentru tot felul de cofraje realizate în constructii si renovari. Acestea joaca un rol din ce în ce mai important pe toate santierele din tara. 

Cofrajele Doka, care sunt formate din 3 straturi de lemn, sunt în nuante de galben de aceea se mai numesc si placa galbena si se folosesc pentru cofrajele de la plansee sau pereti în special.

Cofrajele din lemn se folosesc pentru asa-zisele cofraje traditionale, adica pentru majoritatea cofrajelor realizate în constructii. Este o alegere foarte buna de la un depozit online de materiale de constructii, ghidata mai ales de motive economice si de facilitatea de executare. 

Alege deci panouri cofraje doka atunci când ai nevoie de ceva foarte rezistent. Deci atunci când construiesti, cofrajele ofera o stabilitate dimensionala, o realizare economica si rapida si care au asigurata o durata foarte lunga de viata. Lemnul nu este un material atât de scump si este mai maleabil decât otelul. In plus, ofera o multime de alte atuuri deloc de neglijat. 

Cofrajele doka sunt extrem de performante. Sunt produse conform celor mai înalte standarde de calitate. Sunt cele mai robuste, sunt cele mai fiabile si sunt realizate din trei straturi de pin. Au de asemenea cel mai bun pret si sunt si ecologice în acelasi timp. 

Cofrajele din lemn, cu trei pliuri sunt deci extrem de polivalente si sunt cea mai buna alegere pentru orice proiect de constructie. Te vor ajuta si sa câstigi mai mult timp si sa faci economii de bani si au cea mai lunga durata de viata. Indiferent deci daca ai nevoie de cofraje pentru drumuri sau pentru constructia unor case sau cladiri sunt cea mai buna alegere. 

Cu cât cofrajele au mai multe straturi, cu atât acestea sunt mai rezistente si mai stabile. Si exact acest tip de material ti-l propune un depozit online de materiale de constructii. 

De ce sa alegi lemnul în detrimentul metalului? 

Lemnul prezinta o multime de avantaje, mai ales cel de a permite decuparea sa usoara. Ofera cea mai mare facilitate în utilizare. Metalul este si el o alegere foarte buna, dar este limitat la câteva proiecte sau la câteva lucrari. 

Câteva avantaje pe scurt:

  • nu are un pret atât de ridicat ca si metalul.
  • se poate modifica extrem de usor pentru a fi adaptat oricarui tip de santier.
  • este foarte usor de manevrat.
  • reutilizabile pentru mai multe cicluri de cofrare în comparatie cu placile tego