Ai mobilat casa in stil industrial? Iti lipsesc decoratiunile de perete si nu stii ce tablouri sa alegi? In acest ghid iti spunem ce sa alegi pentru a avea un mediu perfect mobilat sid ecorat.

Sa incepem prin a face o mica introducere despre stilul industrial. Este o tendinta nascuta in SUA, la sfarsitul anilor 1950 si 1960, cand fabricile vechi si birourile abandonate au fost reamenajate si transformate in case. Acestea, desigur, nu aveau arhitectura clasica a unei case traditionale, dar erau mai presus de toate spatii deschise cu grinzi expuse, tevi expuse, pereti de caramida si pardoseli din beton. Dar nu a fost niciodata o problema, de vreme ce creativitatea artistilor care au trait acolo a transformat neobisnuitul intr-o tendinta. Un exemplu iconic? Fabrica lui Andy Warhol, care a devenit  un loc de intalnire pentru artisti si cantareti.

Culorile acestor camere tind sa fie intunecate, dominate de negru, gri, rosu caramida, maro si ocru. O nota de verde este adusa de plante, un element decorativ esential – impreuna cu tablourile. Covoarele pot fi inserate sau nu- este de latitudinea proprietarului sa aleaga. Deci, dupa ce am enumerat principalele caracteristici, ce tip de tablouri ar trebui sa alegi pentru acest stil?

Tablouri canvas abstracte sau realiste alb-negru

Dupa cum s-a mentionat mai sus, casele in stil industrial sunt in majoritate medii cu tonuri intunecate. Pentru a armoniza picturile cu aceste medii, este indicat sa le alegi pe cele cu culori care nu se “lovesc”. Tablourile alb-negru sunt un exemplu perfect pentru o casa cu aspect industrial. Spune “da”peisajelor naturale, liniei panoramice, portretelor si oricarui alt subiect pe care il preferi – atata timp cat nu este colorat. Acest tip de imagine va face camera super chic.

Arta contemporana

Pentru a da o nota de culoare si a sparge matrita unei palete nu prea vii, poti opta pentru o piesa de arta moderna sau contemporana. De fapt, imaginile contemporane sunt adesea cea mai buna alegere pentru designul interior atunci cand vine vorba de amenajarea caselor in stil industrial.

Harti antice

Lumea este frumoasa din toate punctele de vedere: in special reproducerea la scara a planisferei si / sau a hartilor vechi. Alegerea acestui subiect si plasarea acestuia intr-o rama, va crea un contrast frumos intre vintage si … antic! Combinat cu un frumos perete de caramida rosie sau cu lampile potrivite, mediul va fi perfect in stil industrial.

Motto-uri cu litere mari

In acest caz, weframe.ro te poate ajuta. Alege un motto care te inspira sau o fraza care are o valoare speciala si imprim-o prin serviciul de realizare tablouri canvas personalizate. Alege un font frumos cu litere mari. Este o solutie excelenta atat pentru bucatarie, unde poti pune si tablouri canvas bucatarie, cat si pentru sufragerie, dar si pentru baie si dormitor.

Subiecte abstracte

Potrivite cu covoarele cu efect decolorat, aceste tablouri ofera o alegere alternativa picturilor de arta moderna. Pentru a fi cu ochii pe culori alege imaginile cele intunecate, in combinatie cu mobilierul din jur. Iti recomandam sa optezi pentru panze fara rame. Intra acum pe wefarme.ro si vei gasi tablouri perfecte pentru stilul industrial din locuinta ta!