Fiecare eveniment solemn, fie ca este vorba despre o nunta, o sarbatoare distractiva sau un eveniment protocolar, prevede decorarea interiorului cu flori. Astazi, alegerea aranjamentelor florale pentru fiecare gust este neobisnuit de bogata. In floraria online OkFlora gasesti aranjamente florale trandafiri, realizate de florari profesionisti. Cel mai adesea, creatiile originale din flori proaspete sunt realizate pentru salile de nunta, alegand de exemplu aranjamente nunta care au un anumit stil special.

Compozitii pentru nunta

Trandafirii proaspeti adunati intr-un singur ansamblu pot decora mesele invitatilor la nunta. Aranjamentele florale din trandafiri sunt un atribut indispensabil al acestei sarbatori. Cu ajutorul florarilor  experimentati si  a designerilor, poti alege aranjamente nunta plane si volumetrice, mari si fragmentate, de baza si suplimentare. In functie de modul in care sunt aranjate mesele in sala de nunta, sunt alese si aranjamentele florale din trandafiri. Pentru mesa mirilor este selectat un aranjament flori, cu o forma si o dimensiune speciala, astfel incat elementele de decor sa arate armonios.  Daca se folosesc mese lungi pentru nunta, atunci se formeaza un buchet de dimensiuni medii, cel mai adesea din trandafiri albi sau roz deschis, fara frunze si adaugarea altor flori. Cand locul de nunta este organizat cu un numar restrans de mese, aranjamentele florale sunt create cu un design din flori mai mici, boboci, muguri etc. In astfel de buchete, se folosesc in mod optim trandafiri de soiuri mici si nuante deschise.

Varietate de aranjamente florale

Si desi varietatea de flori care pot fi folosite pentru a compune creatii originale pentru nunta, este foarte mare, favoritul incontestabil, in aceasta forma de arta este trandafirul. Varietatea soiurilor sale si paleta bogata ofera posibilitati nelimitate pentru alegerea buchetelor. Mari, mici, pastelati si in rosu stralucitor, visiniu, roz , trandafirii ofera o posibilitate excelenta de realizare a fanteziilor si cu ajutorul abilitatii, experientei si gustului florarului si designerului, pot fi create aranjamente florale trandafiri pentru nunta. Aranjamentele florale din trandafiri nu sunt destinate numai pentru nunti, ci pot decora interiorul oricarei sali pentru orice eveniment sau chiar interiorul casei.

Aranjamente nunta

Originali si unici in aranjamentele de flori, trandafirii proaspeti sunt o adevarata decorare a vietii de zi cu zi si a sarbatorilor. Orice sala de eveniment care este decorata cu aranjamente florale  trandafiri in creatii originale, capata un sunet complet diferit. Floraria online OkFlora alege doar flori de cea mai inalta calitate si cele mai proaspete pentru un aranjamente nunta. Aceasta abordare este pe deplin justificata si iti permite sa completezi atmosfera cu o paleta bogata de diverse nuante florale si o aroma sofisticata in ziua sarbatorii. Buchetul de nunta este un atribut important al sarbatorii. Culoarea rosie a fost considerata de mult timp un simbol al iubirii si al pasiunii, de aceea va avea pe cat posibil locul lui in cadrul nuntii. Exista atat de multe nuante de rosu, incat fiecare viitoare mireasa va putea alege cel mai potrivit ton, care sa se potriveasca stilului nuntii, rochiei si accesoriilor. Toate aranjamentele florale  necesare pentru nunta vor fi livrate conform comenzii, la ora indicata si fara intarziere.