Copacul Vieții are multe semnificații, inclusiv cele spirituale și religioase menționate anterior. Natura este prezentă în ciclul Copacului Vieții, dar nu ceea ce reprezintă natura. Semnificația Arborului Vieții în timpurile moderne este mai puțin clară. Cu toate acestea, acesta este un lucru pozitiv. Folosind semnificația istorică și mitică a simbolului ca un ghid larg, îi puteți atribui propria interpretare și semnificație. Merită să subliniați, totuși, că, dacă doriți să folosiți simbolismul ca reamintire în bijuterii, purtați-l pe ceva ca un inel care este întotdeauna vizibil. Un colier sau o brățară va fi suficient, dar cerceii, trebuie neaparat sa fie o pereche de cercei lungi ca sa poata fi vizibili și, prin urmare, vor fi eficienti ca reamintire. Semnul Arborele Vieții este superb, indiferent de locul în care îl porți și se potrivește cu fiecare ținută.

Pacea, calmul și puterea interioară sunt toate simboluri asociate cu Copacul Vieții. Acest lucru este asemănător cu gândirea budistă, în care iluminarea lui Buddha a fost adusă în mod inevitabil prin meditație într-un cadru atât de pașnic. Luați în considerare un copac cu un trunchi robust, tăcut și observând calm cum trece lumea. Încurajează forța interioară, iar această emblemă poate servi drept reamintire. Un alt simbol legat de Arborele Vieții care devine din ce în ce mai popular este cel al dezvoltării respectului față de mama natură. Oamenii recunosc în sfârșit amploarea distrugerii mediului înconjurător și numărul de copaci pe care îi pierdem. Acest semn vă poate exprima sentimentele cu privire la subiect și vă poate sensibiliza pentru a trata lumea naturală cu mai multă dragoste și grijă.

Există o varietate de simboluri în jurul Arborelui Vieții în întreaga lume în zilele noastre. Unul dintre motivele pentru care este atât de popular și probabil că va rămâne așa, este că are o varietate de implicații din care să alegeți. Este alegerea ta între cunoaștere și înțelepciune, viață și moarte, viitor și trecut. Dacă vrei pur și simplu să-l porți ca bijuterie îl poți accesoriza ușor pentru că este plin de culori frumoase. Îl poți folosi oricum îți place, deoarece este un semn personal și subiectiv.

Care este sensul Arborele Vieții?

Arborele vieții este o veche emblemă care a fost adoptată de multe civilizații de milenii. Este o reprezentare a unui copac înconjurat de un cerc în forma sa cea mai de bază, precum se poate vedea și in bijuterii Copacul Vieții. Într-un model asemănător oglinzii, ramurile și rădăcinile cresc în direcții opuse. Totul este ținut în loc de cercul Copacul Vieții, care garantează ordinea și evită haosul.

Cunoașterea, înțelepciunea și conștientizarea de sine sunt conexiuni comune cu un astfel de simbol. Copacii sunt entități sensibile care trăiesc mult timp și sunt întotdeauna liniștiți. Simpla atingere a unui copac străvechi poate dezvălui perspective asupra sinelui. Ei împărtășesc cunoștințele lor celorlalți, aducând putere celor care au nevoie. Copacii erau adorați în societățile antice și, prin urmare, simbolismul nelimitat. Explorăm poveștile, tradițiile și civilizațiile din jurul arborelui mistic al vieții, găsind multe semnificații și conexiuni distincte ale simbolului. În adevăr, sensul Arborului Vieții este subiectiv.