Dacă ați fost în căutarea unei soluții pentru nevoile dumneavoastră în domeniul agricol, al garajelor sau al construcțiilor industriale, ați observat, fără îndoială, că clădirile din oțel au devenit din ce în ce mai populare. Probabil vă întrebați de ce atât de mulți oameni aleg clădirile din oțel în locul altor tipuri de materiale de construcție și dacă o clădire din oțel va funcționa pentru aplicația dumneavoastră.

În acest articol, vom arunca o privire asupra unora dintre aplicațiile și beneficiile acestor clădiri metalice.

Pentru ce folosesc oamenii clădirile din oțel?

O clădire din oțel poate fi la fel de simplă ca un adăpost pentru mașină sau la fel de complexă ca o clădire de birouri cu mai multe etaje, cu arhitectură ornamentală. Acest tip de clădiri sunt foarte populare pentru agricultură sau pentru adăpostirea materialelor combustibile, cum ar fi baloții de fân. O mulțime de oameni plasează clădiri din oțel atractive pe proprietățile lor pentru a le folosi ca atelier sau garaj.

NASA folosește clădirile din oțel din motive funcționale pentru a depozita și proteja vehiculele și echipamentele sale de înaltă tehnologie. Mai multe reprezentanțe General Motors (Hummer) folosesc, de asemenea, sistemul de acoperișuri SteelMaster pentru construirea unui showroom sofisticat și atractiv cu deschidere liberă.

Deși clădirile similare din trecut nu erau, ei bine, atât de frumoase; clădirile din oțel din prezent sunt la fel și chiar mai elegante din punct de vedere arhitectural decât majoritatea clădirilor construite din lemn. S-ar putea să fiți surprins de câte clădiri sunt construite de fapt din oțel. Motivul este acela că există beneficii importante în utilizarea oțelului mai degrabă decât a lemnului în construcția clădirilor.

De ce aleg alții aceste clădiri?

Există destul de multe motive pentru care clădirile din oțel sunt atât de populare astăzi:

Cost: Construcția clădirilor din oțel este mult mai puțin costisitoare decât cea a clădirilor din lemn. Nu numai că materialele costă mai puțin, dar și timpul necesar pentru a ridica acest tip de clădire este mult mai scurt. Oțelul poate fi pretăiat și preperforat înainte ca materialele să ajungă vreodată la locația dvs.

Siguranță: Spre deosebire de o structură din lemn, oțelul nu este inflamabil. Acest lucru face ca clădirile din oțel să fie ideale pentru hambare de fân, grajduri și magazii de depozitare. Atunci când sunt utilizate ca hambare, clădirile din oțel oferă un mediu sigur și temperat pentru animalele din interior, atunci când sunt ventilate corespunzător.

Rezistente la insecte: În timp ce structurile din lemn sunt vulnerabile la termite, clădirile din oțel sunt impermeabile la aceste insecte dăunătoare. Oricine a avut de-a face cu aceste creaturi mici, dar distructive, înțelege cum că este mult mai ușor să previi termitele decât să scapi de ele.

Ce trebuie să căutați la o clădire din oțel

Odată cu popularitatea în creștere a clădirilor din oțel, mulți producători au sosit pe scenă pentru a satisface cererea consumatorilor. Cu toate acestea, fiți precauți înainte de a alege un furnizor. Unele dintre lucrurile pe care veți dori să le cercetați înainte de a face o alegere sunt:

-Nivelul de oțel: calitatea 80 sau mai mare este ideală.

-Calitatea acoperirii de oțel: Acoperirea protejează materialul de oțel de rugină și degradare

-Materiale din oțel cu rating Energy Star: Utilizarea materialelor cu rating Energy Star poate produce un mediu mai rece cu 15% până la 20%.

-Găuri pre-perforate ghidate cu laser: Precizia laserului înseamnă mai puțin spațiu de eroare în construcție

-Dacă firma are sau nu un departament de servicii pentru clienți

-Garanția: durata și condițiile

-Numărul de ani de activitate

-Departament dedicat serviciului clienți -După toate acestea, oamenii de vânzări vând și nu se ocupă foarte bine de serviciul clienți.

Există nenumărate motive pentru care oamenii aleg astăzi clădirile din oțel în locul altor tipuri de construcții. O idee este să discutați cu alte persoane care folosesc clădiri din oțel pentru aceleași aplicații pe care le aveți în vedere și să le întrebați de ce au ales oțelul în locul altor materiale de construcție. Dacă vă țineți ochii deschiși, probabil că veți începe să observați că există mai multe clădiri din oțel decât v-ați dat seama!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)