Stivuirea inelelor de aur este o modalitate excelentă de a le pune în evidență și de a le face să iasă în evidență față de alte piese din colecția ta. Asigură-te doar că nu exagerezi – nu vrei să pierzi efectul făcându-le prea mari sau prea mici. De asemenea, puteți purta mai multe inele pe o singură mână dacă aveți degete scurte, dar țineți cont de faptul că vor părea mai mici decât dacă ar fi fost pe degete diferite.

Dacă ești în căutarea unui nou mod de a purta inelele tale de aur, ia în considerare combinarea lor!

Căutați o modalitate de a vă face inelele de aur să arate mai moderne?

Inelele din aur pot fi combinate în mai multe moduri pentru a crea un aspect care este atât unic, cât și frumos. Iată câteva dintre preferatele noastre:

Combinați mai multe tipuri diferite de inele de aur. Acest lucru se poate face prin suprapunerea lor pe un singur deget sau prin purtarea lor pe degete diferite (de exemplu, un inel pe fiecare deget). De asemenea, puteți combina inelele plate cu cele lungi sau cele mari cu cele mici. Posibilitățile sunt infinite! Adăugați puțină culoare. Dacă aveți mai multe inele aur, dar doar un singur inel de argint, luați în considerare adăugarea câtorva piese argintii în amestec. De asemenea, ați putea încerca să combinați aurul cu alte metale, cum ar fi cuprul sau bronzul (sau chiar lemnul!). Amestecați metalele din cutia de bijuterii!

Inelele de aur există de secole, dar ele nu mai sunt doar pentru pasionații de istorie – sunt o modalitate elegantă de a adăuga un pic de farmec look-ului tău.

Cel mai comun mod de a purta inele de aur este cu câte un inel pe fiecare deget. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui look mai modern, luați în considerare combinarea inelelor de aur preferate împreună într-un singur loc. De exemplu, ați putea purta trei sau patru inele pe degetul mare sau pe degetul arătător.

Dacă acest stil pare prea îndrăzneț pentru tine, încearcă să porți două inele împreună pe fiecare deget. De asemenea, puteți asocia două stiluri diferite de inele pentru a crea un contrast interesant sau un aspect complementar.

O altă opțiune este să porți două inele pe o mână și un inel pe cealaltă mână – acest lucru funcționează foarte bine mai ales dacă vrei ceva care să iasă în evidență la un eveniment unde toată lumea poartă verigheta!

4 sfaturi pentru a vă ajuta să creați un look unic

  1. Încearcă să-ți suprapui inelele, ca o piramidă răsturnată. Asigură-te că sunt suficient de apropiate, astfel încât să arate intenționat!
  2. Încearcă să suprapui mai multe inele de aur unul peste altul, chiar dacă sunt de mărimi diferite. Acest lucru îți va da un aspect unic și te va face să ieși în evidență din mulțime – în plus, va arăta grozav cu orice ținută!
  3. Dacă ai mai multe inele de aur care sunt similare ca culoare și design, încearcă să le folosești ca accente pe o mână sau chiar pe un singur deget (cum ar fi degetul mare). Aceasta este o modalitate bună de a crea interes fără a fi copleșitoare sau cu aspect greoi (ca atunci când porți prea multe brățări deodată).
  4. De asemenea, puteți combina diferite tipuri de metal pentru un efect interesant: încercați să amestecați alama sau argintul cu aurul, de exemplu! Acest lucru va adăuga textură și profunzime aspectului tău general fără a fi prea copleșitor sau a distrage atenția de la ceea ce contează cu adevărat: cât de minunat arăți TU purtând toate aceste inele deodată!

Când vine vorba de bijuterii, nu există nicio îndoială că aurul este o alegere clasică. Este cald, este frumos și arată bine cu orice ținută. Dar uneori îți dorești ceva mai modern – deci cum poți îmbina dragostea pentru aur cu dragostea pentru nou?

Trucul este să te asiguri că inelele pe care le asortezi nu sunt prea asemănătoare ca culoare sau stil. De exemplu, dacă inelul tău obișnuit are o mulțime de detalii și modele complicate, încearcă să porți ceva mai simplu lângă el pentru contrast. Sau dacă inelul tău preferat este delicat și subțire, încearcă să porți ceva mai gros pe același deget pentru echilibru.