Primavara se apropie cu pasi repezi si o data cu ea si una din cele mai frumoase traditii ale noastre si anume oferirea de martisoare. Daca iti este greu sa alegi cele mai potrivite martisoare pentru persoanele dragi din viata ta, te invitam sa citesti in continuare caci ti-am pregatit cateva ponturi care sa iti usureze alegerea si bineinteles, care sa te ajute sa impresionezi.

  1. Renunta la martisoarele chicioase – le stim cu totii, dar ceea nu poate ca nu constientizam inca este cat de neapreciate sunt ele, si pe buna dreptate uneori. Prin urmare, iti recomandam sa fugi pe cat de mult poti de martisoarele de duzina si neatent lucrate.
  2. Nu darui acelasi model de martisor tuturor persoanelor din viata ta. Ba chiar mai mult decat atat, alege ce sentiment vrei sa transmit. Caci nu toate martisoarele sunt potrivite pentru oricine, spre exemplu vei alege un martisor in forma de inima doar pentru persoana iubita, martisoare bratarisunt cele mai potrivite pentru cei mici, caci pana la urma si fetita ta merita un martisor.
  3. Martisoarele zodie pot fi o alegere buna in cazul in care cunosti aceste detalii, nu incerca in niciun caz sa mergi la ghici.
  4. Martisoare unicat – martisoarele unicat sunt o alegere foarte potrivita, dar pentru acest lucru ai nevoie de un buget mai mare.
  5. Martisoare de argint sau aur – o alta alegere minunata poate fi reprezentata de martisoarele din aur, argint sau pietre semipretioase, dar la fel ca in cazul anterior acestea te vor forta sa scoti mai multi bani din buzunar.
  6. Martisoare lucrate manual – daca doresti sa oferi un martisor mai special, poti opta pentru unul lucrat manual. Bineinteles acesta trebuie sa reprezinte ceva anume pentru persoana care il va primi.
  7. Ambalajul este si el foarte important si nu trebuie ignorat. Nu darui niciodata un martisor cu ambalajul rupt sau patata.

Speram ca toate aceste sfaturi sa te ajute sa iei cele mai bune decizii. Si nu uita ca orice femeie din jurul tau merita un martisor de 1 martie, dar si atentia ta.