Daca nu ai posibilitatea de a-ti achizitiona un smartphone de ultima generatie, cu siguranta vei fi interesat de aspectele prin care poti sa-ti optimizezi si respectiv sa-ti cresti durata de viata a telefonului.

Smartphone vechi vs. smartphone nou

Un smartphone nou poate avea si avantaje si dezavantaje.

Spre exemplu, materialele din care sunt realizate smartphone-urile lansate in ultimii doi ani sunt predominant din sticla, aluminiu etc. acestea inlocuind alemenele de plastic utilizate in trecut. Astfel, pe cat sunt de subtiri si de fiabile, pe atat pot fi de fragile.

Totodata, vorbim si de baterie integrata. Astfel, bateria prezenta in cadrul smartphone-urilor din prezent este mai fiabila si nu este detasabila. In cazul unor defectiuni, singura modalitate de a reseta telefonul este din meniul telefonului sau prin intermediul unui specialist. Acest lucru inseamna ca utilizarea intensiva a telefonului poate duce suprasolicitarea acestuia, fapt ce duce la umflarea bateriei. Iar schimbarea bateriei nu mai este la fel de simpla ca in trecut.

Insa, vorbim de performante mult mai ridicate, de un aspect mai elegant, de un ecran mai mare, care ofera un grad de vizualizare mai bun si de performante similiare chiar si cu un calculator.

Astfel, noile modele de smartphone pot necesita o atentie mai speciala in operare, insa ele te vor defini in totalitate daca esti un pasionat de tehnologie si daca-ti place sa fii in permanenta la curent cu tot ce apare nou in materie de gadgeturi si accesorii smart.

 

Cum sa optimizezi durata de viata a telefonului

Fie ca doresti sa-ti conservi mai mult timp telefonul actual sau sa ai grija de noua achizitie asa cum trebuie, lucrurile sunt mai simple decat ti-ai imaginat vreodata. Ai nevoie doar de cateva accesorii de top pe care le poti gasi la etuo.ro, intr-o gama variata de produse disponibile pentru orice timp de smartphone, indiferent de model, versiune, marca sau anul aparitiei. In acelasi timp, aceste accesorii au un pret accesibil, de zeci de ori mai accesibil in raport cu un nou smartphone sau cu costurile necesare unor reparatii.

 

Asadar, primul pas catre optimizare este achizitia unor huse telefoane potrivite. Etuo ofera huse de ultima generatie, care acopera perfect nevoile utilizatorilor moderni in materie de siguranta si stilizare. Poti opta pentru orice timp de husa sau pentru orice model potrivit personalitatii tale. Daca nu ai gasit nimic care sa te surprinda in mod special, poti opta pentru o husa personalizata, cu motivele, textul sau imaginile care te reprezinta. Nu trebuie sa-ti mai fie teama ca dispozitivul tau cel nou ar putea avea de suferit fix atunci cand iti este lumea mai draga si cand ai cea mai mare nevoie de acesta.

 

In acelasi timp nu uita si de aceste folii protectie, aflate de asemenea intr-o gama extrem de variata, disponibila pentru diferite modele de smartphone-uri de actualitate si nu numai. Pentru a te asigura ca telefonul tau se mentine intr-o conditie perfecta de functionare cat mai mult timp este recomandat sa-ti schimbi folia cel putin o data pe an, in momentul in care zgarieturile au devenit mult prea vizibile sau atunci cand se formeaza bule de aer.