Interventiile chirurgicale pentru marirea sanilor sunt printre cele mai cautate servicii ale clinicilor care ofera servicii de chirurgie estetica. Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa arate bine si sa aiba sanii cat mai bine scosi in evidenta apeleaza la astfel de operatii pentru a ajunge la dimensiunile dorite foarte rapid. Cu un implant mamar inserat prin metode moderne la nivelul sanilor se pot corecta multe defecte, sanii mici sunt istorie, in functie de implanturi si de dorintele clientelor sanii pot fi mai mari si se pot adapta formei corpului feminin.

De regula implanturile mamare sunt rotunde, insa forma naturala a sanilor nu este nicidecum una perfect rotunda. Sanii femeilor au o forma de lacrima, ceea ce inseamna ca un implant clasic va aduce o deformare a formelor anatomice, chiar daca nu este una foarte usor de perceput.

Cu alte cuvinte daca vrem sa avem sani mai mari, fara sa isi dea seama nimeni ca avem si implanturi este bine sa apelam la un implant mamar anatomic.

implant mamar anatomic                      

Implantul anatomic respecta forma sanilor pacientelor, este perfect pentru reconstructia mamara, se poate personaliza in functie de dimensiunile dorite la nivelul zonei sanilor, de aspectul general al corpului.

Volumul si proportionalitatea implantului mamar pot fi alese inca dinainte de a intra in sala de operatii, forma este pastrata mai bine decat in cazul implanturilor clasice, chiar si in timpul exercitiilor fizice.

Implanturi anatomice sunt umplute cu gel siliconic inalt coeziv, ceea ce inseamna ca se mentine forma definita fara probleme, gelul este mai gros si are caracteristici mai bune decat siliconul clasic din implanturile rotunde. Daca pacientele sunt slabe implanturile sunt mai usor de simtit si ies in evidenta mai bine, sunt placute la atingere si nu pun probleme in timpul vietii de zi cu zi.

Prin folosirea implanturilor anatomice marirea sanilor este discreta, nu ies in evidenta chiar atat de tare cum se intampla la cele rotunde, femeile inalte, cu toracele alungit mai mult si tesuturi mamare mai putin abundente fiind pacientele perfecte pentru aceste implanturi deosebite.

implant mamar preturi

Per total dimensiunile implanturilor anatomice sunt mai mici, au o forma naturala care se aseamana foarte mult cu cea a sanilor pacientelor, in caz de rupturi nu se scurge substanta din ele, gelul are o densitate mai mare decat alte substante si poate fi folosit in siguranta in implanturile anatomice.

Cat despre preturi, pentru ca vorbim de substante speciale si de o forma anatomica, de implanturi mamare care sunt greu de observat si sanii par naturali din exteriore, costurile sunt ceva mai mari decat in cazul implanturilor clasice, simple, insa efectele obtinute sunt superioare.

Preturi bune puteti obtine daca optati pentru turismul medical in Turcia, puteti merge la spitale si clinici importante din Turcia pentru operatii moderne de marire a sanilor. Reprezentantul medical Ensar Duman, consilier medical, va va recomanda cele mai bune alternative si sa va face legatura cu toate unitatile medicale de top din Turcia, asigurandu-se ca veti primi suport permanent si servicii medicale foarte bune la preturi pentru toate buzunarele.

Ensar Duman ofera pacientelor toate detaliile despre programari si despre plecarea din tara, dosarul medical se evalueaza de specialistii din Turcia inainte de plecare si se fac programari la analize si se stabilesc toti termenii operatiei.

Prin pachetele de turism medical oferite pacientele vor putea avea a doua opinie medicala, bilete de avion, transfer de la aeroport la clinici, spitale, rezervari hotel, protocol incheiat cu spitale si clinici moderne, dar si turul oraselor. Costurile sunt mai mici cu pana la 50% prin programul medical, deci puteti face si o economie importanta daca mergeti in Turcia pentru implanturi mamare.