Poate parea simplu insa alegerea cadoului potrivit poate fi mai dificila decat te-ai astepta. Chiar daca ai cele mai bune intentii atunci cand alegi darul, exista sanse mari sa faci unele greseli la care nici nu te-ai astepta.

Iata cum poti evita cinci dintre cele mai comune greseli pe care oamenii care cauta cadouri barbati zi de nastere le fac.

Sa nu tii cont de preferintele sarbatoritului

Prima greseala pe care o poti face este sa nu ti cont de preferintele personale ale barbatului caruia ii oferi cadoul.

Fiecare persoana are gusturi si interese diferite, iar un cadou care nu respecta preferintele destinatarului nu numai ca il va dezamagi, dar ii transmite ca nu ai depus efort in alegerea darului sau ca nu il cunosti deloc.

Pentru a evita acesta greseala, astfel incat sa alegi un cadou pentru barbati cu ocazia zilei de nastere, acorda foarte multa atentie preferintelor sale.

De exemplu, daca alegi un cos cu cadouri pentru barbati, alege unul care sa contina sortimentele sale preferate de delicatese gourmet sau alege unul care sa contina si o sticla din bautura sa preferata.

Sa ii cumperi un cadou comun

O alta greseala frecventa este cumpararea unui cadou impersonal. Un cadou banal sau comun, care poate fi oferit oricui, poate transmite impresia ca nu te-ai preocupat suficient de alegerea cadoului. In loc sa optezi pentru obiecte generice, asa cum sunt hainele, incearca sa gasesti ceva special, unic.

Astfel, atunci cand cauti un cadou pentru barbati cu ocazia zilei de nastere, poti alege un ceas gravat cu initialele sale, o experienta unica, precum zborul cu parapanta sau un curs de tenis cu un antrenor personal.

Sa ii daruiesti ceva ce nu se potriveste cu stilul sau de viata

O alta greseala pe care o poti face atunci cand alegi un cadou pentru barbati, este sa alegi ceva ce nu se potriveste cu stilul de viata al sarbatoritului.

De exemplu, daca destinatarul nu este pasionat de sporturi, iar tu ii faci cadou echipament sportiv, s-ar putea ca darul tau sa nu fie tocmai pe placul acestuia.

Sa lasi lucrurile pe ultima suta de metri

Daca vrei sa faci un cadou cu adevarat special, nu ar trebui sa lasi lucrurile pe ultima suta de metri.

Cu cat dedici mai mult timp, cu atat vei acorda mai multa atentie detaliilor si exista sanse mari sa gasesti cadouri inedite care sa ii fie pe plac. Acorda-ti suficient timp si alege doar cele mai bune cadouri pentru barbati.

Sa oferi un cadou care poate fi interpretat gresit

Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi un cadou pentru barbati cu ocazia zilei de nastere este mesajul pe care darul tau il va transmite.

De exemplu, daca sarbatoritul se confrunta cu kilogramele in plus, iar tu ii oferi cadou un abonament la sala, este posibil ca darul tau sa nu fie foarte bine primit, putand fi considerat chiar ofensator.

Asigura-te ca alegi un cadou pentru barbati care sa transmita un mesaj pozitiv, de care sa se poate bucura.

 

Acorda atentie acestor aspecte si ofera daruri care ii vor face sarbatoritului ziua mai buna.

Un dar cu care nu vei da niciodata gres este un cos cadou de la Cadoul Special. Aminteste-ti ca darul perfect nu trebuie sa fie neaparat cel mai scump sau cel mai extravagant, ci cel care arata cat de multi iti pasa!