Tratamentul ranilor cronice este considerat un tratament modern al ranilor si este utilizat in special pentru ranile de vindecare grave, dar si pentru ranile cronice. Scopul tratamentului plagilor cronice este de a crea un mediu de vindecare ideal, de a proteja ranile impotriva uscarii si patrunderii germenilor, dar si de a asigura schimbul de gaze si vapori de apa. Pentru a facilita vindecarea intr-un mediu umed, se foloseste des ceea ce numim pansament hidroactiv pentrur rani cronice. Nivelul de umiditate si gradul de exsudare a plagii sunt decisive pentru alegerea unor pansamente hidroactive adecvate. Un pansament hidroactiv pentru rani cronice optim ar trebui sa ajute la indepartarea excesului de exudat si a tesutului, fara a usca suprafata plagii. Prea mult exsudat poate duce la edem de tesut  in jurul plagii si poate provoca infectii. Pe de alta parte, un pansament care este prea puternic absorbant poate duce la uscarea nedorita a plagii. Prin urmare, este recomandabil sa alegeti, pentru a regla nivelul de umiditate al plagii, un plasturi hidroactivi cu capacitati de absorbtie adecvate.

Tratamentul modern al plagilor umede s-a dovedit in cazul ranilor cronice. Pansamentele umede permit rana sa se regenereze mai mult, deoarece raman  fixate pe rana timp de cateva zile. In plus, ajuta foarte mult la accelerarea vindecarii. Ele sunt, de asemenea, economice, deoarece folosesc mai putin material si necesita mai putine schimbari de pansament, asa cum sunt cele clasice. Faptul ca ranile se vindeca mai repede intr-un mediu umed decat intr-un mediu uscat a fost suficient dovedit de cercetarile stiintifice de baza. Printre pansamentele hidroactive disponibile in prezent pentru tratamentul plagilor umede, MLM Medical va ofera, de asemenea, un mediu optim pentru curatarea si vindecarea plagilor, datorita mecanismului sau unic de regenerare. Pe langa faptul ca aceste pansamente hidroactive ajuta in procesul de vindecare, mediul plagii umede are si efect analgezic. Prin urmare, tratamentul este pe deplin benefic pentru pacientii cu durere la nivelul plagii.  Tratamentul modern al ranilor cronice cu plasturi hidroactivi de la MLM Medical  se adreseaza unui numar foarte mare de pacienti. Acestia pot cumpara cu incredere de la MLM Medical, deoarece pansamentele hidroactive sunt dispozitive medicale testate si avizate de Ministerul Sanatatii, care ajuta in mod cat mai eficient la vindecarea ranilor.  Printre cele mai utilizate pansamente hidroactive de la MLM Medical, aducem in atentie Pharmacoll, Pharma Algi, Espuma Gentle si Pharmatull, ultimele doua fiind incluse in kit-ul de tratament pentru ulcer varicos.

Acceseaza sectiunea dedicata  pansamentelor hidroactive de la MLM Medical si te vei putea bucura de toate avantajele cele mai noi terapii de vindecare a ranilor cronice. Alege sa tratezi problemele de sanatate pe care le ai fara a apela la metode invazive, dureroase si, mai mult decat atat, costisitoare. Alege MLM-Medical.ro!