Dacă te pasionează misterele, conspirațiile și istoria, atunci cu siguranță cărțile lui Radu Cinamar te vor intriga, te vor captivă într-o lectură alertă și pasionantă. Ai posibilitatea să alegi o serie de cărți de Radu Cinamar, grupate în 6 volume sub denumirea de Colecția Radu Cinamar și publicate de editura Daksha.

  1. Viitor cu cap de mort. În culisele puterii
  2. 12 zile. O inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor
  3. Misterul din Egipt. Primul tunel
  4. Pergamentul secret. Cinci tehnici inițiatice tibetane
  5. În interiorul pământului. Al doilea tunel
  6. Geneza uitată

Aventura începe cu primul volum care deschide seria: “Viitor cu cap de mort”, una din cele mai citite cărți semnate Radu Cinamar. O incursiune stranie în misterele aflate adânc îngropate în tunelurile care străbat munții Bucegi îți da prilejul să aprofundezi legăturile dintre strămoșii noștri îndepărtați, francmasonerie și lumea contemporană.

“12 zile. O inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor” este o continuare a volumului Viitor cu cap de mort din seria de cărți Radu Cinamar. Aventura continuă în lumea ezoterică, unde afli secrete ale alchimiei, se vorbește despre reîncarnare, karma, zeități și entități astrale.

“Misterul din Egipt. Primul tunel” aduce în atenția cititorului  un grup secret de ființe care conduc din umbră lumea. Aceste creaturi misterioase manipulează viața oamenilor, iar autorul dezvăluie și metodele adecvate pentru a contracara acest grup, un adevărat veritabil guvern mondial secret care domină omenirea.

Al patrulea volum din seria de cărți semnate Radu Cinamar ”Pergamentul secret. Cinci tehnici inițiatice tibetane” este o succesiune de mărturii autobiografice, din spatele cortinei unde se ascund reprezentanții serviciilor secrete. Eroul seriei  este în esență un alter-ego al autorului, numit Cezar Brad. Aventurile într-o misiune importantă în Antarctica și cheia Pergamentului Secret , te țin cu sufletul la gură și vei savura dezvăluirile controversate care leagă destinul personajului principal de cele ale țării noastre.

Misterele și suspansul continuă cu al cincilea volum: “În interiorul pământului. Al doilea tunel”, una din cele mai îndrăgite cărți de Radu Cinamar. Radu Cinamar descrie în stilul caracteristic cum arată interiorul Pământului, ce ar însemna o astfel de aventură și cum ai trăi o astfel de călătorie inițiatică. Cartea abundă în detalii, schițe și idei inedite, care te fac să  te apropii mai mult de conceptul autorului și să te lași vrăjit de imaginația din paginile cărții.

Ultima și cea mai recentă carte a seriei, „Geneza uitată”, abordează subiectul originii reale a omului și descoperă evoluția complexă în decursul veacurilor. Dacă vrei să simți istoria din alt unghi decât cel oficial, aici ai puncta de vedere total diferite, care au bulversat mereu imaginația oamenilor. O călătorie inițiatică prin Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea îți deschide accesul către o altă dimensiune și îți stimulează curiozitatea.

Dacă deja ești captivat de universul cărților lui Radu Cinamar, atunci poți continua să explorezi lumea misterelor cu câteva volume interesante într-un pachet : “ Cristalul eteric  -Al treilea tunel” de  Radu Cinamar și Misterele inexplicabile din Carpați (Aur, guri de răi, cetăți-fantomă, piramidă holografică, labirintul subteran și ghețarul activ din inima Ceahlăului). Vei trăi o incursiune magică într-o atmosfera captivantă, o lectură agreabilă pentru cei care iubesc literatura fantastică.