Ai decis ca a venit momentul sa achizitionezi un bong? Inainte de a te indrepta spre un magazin de incredere, care sa iti ofere produse de calitate, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale. Astfel, vei fi sigur ca ai facut o investitie satisfacatoare.

In cazul in care nu ai mai folosit un bong pana acum, sfaturile de mai jos te vor ajuta sa achizitionezi device-ul ideal.

  1. Marimea face diferenta

Un bong de dimensiuni mari nu trebuie sa te intimideze. Exista mai multe sanse ca tu si prietenii tai sa va inecati daca folositi unul micut, din cauza ca fumul acestuia nu circula decat pe un traseu foarte scurt. Din acest punct de vedere, te vei bucura mai mult de unul de dimensiuni mari, care faciliteaza inhalarea.

Cel mai recomandat este un bong de cel putin 25 cm inaltime, multumita caruia fumul devine mai curat si mai rece. De asemenea, unul cu percolator iti va oferi o senzatie unica de fum pur!

  1. Afla care este sistemul de dispersie al fumului

Amplasat in interiorul bongului, sistemul de dispersie al fumului are o forma speciala, care poate sa varieze in functie de tipul de bong. Cateva exemple de sistem sunt: percolator, spiralcolator, honeycomb, diffuser, domepercolator etc.

Daca utilizezi un astfel de obiect pentru prima oara, este recomandat sa incepi cu un model cu percolator. Astfel, te vei bucura de efectul obtinut prin filtrarea fumului. Un percolator plimba fumul cat mai mult, facandu-l sa devina mai curat si mai rece!

  1. Bong cu gheata

Oferta de bonguri din magazinul Legalizeit.ro este variata, dar majoritatea lor functioneaza pe baza de gheata. Ce inseamna asta? Un astfel de model are suport special pe care sunt asezate 2 sau 3 cuburi de gheata. Astfel, inainte de a fi inhalat, fumul trece prin gheata si ofera, ulterior, o senzatie placuta si racoritoare.

Daca iti place senzatia de fum rece, poti incerca un dispozitiv cu cooler detasabil. Acesta din urma trebuie introdus in congelator inainte de a fi folosit si nu necesita cuburi de gheata. In cazul in care o astfel de varianta iti surade, incearca coolerul cu antigel de la Blaze, care raceste fumul inainte ca acesta sa intre in interior.

  1. Adaptor cu Carbon Activ

Pentru a avea un bong curat si un fum rece, ai nevoie de un adaptor. Montat chiar inainte de bol, adaptorul se umple cu carbon activ si mentine obiectul rece si curat. Este compatibil cu orice tip a carui bol are dimensiunea intre 14 – 19mm. Utilizarea sa nu dureaza mai mult de 10 secunde, dar chiar face diferenta! Drept urmare, este nelipsit oricarui amator.

  1. Bongul tau trebuie sa fie mereu curat

Foarte important este sa ai grija ca bongul tau sa fie mereu curat! Nu este deloc dificil sa te ingrijesti de acest aspect: nu trebuie decat sa il speli o data la 3-4 sesiuni. Pentru aceasta operatiune, ai nevoie de un detergent BIO sau de alcool izopropilic.

Daca tii cont de aceste trucuri, experienta ta va fi excelenta! Nu trebuie decat sa alegi un astfel de produs care sa te atraga dintr-un magazin de incredere, precum www.legalizeit.ro, unde gasesti o gama variata, dar si accesorii pentru acesta.