Hoverboard-urile sunt cel mai dorit gadget din lume deoarece te aduc in centrul atentiei si pot sa castige aprecierea prietenilor tai. Insa, atunci cand vrei sa iti cumperi un hoverboard nu se rezuma totul la aspect si la cat de multe ore de distractie vei avea parte. Un hoverboard vine la pachet cu o serie de caracteristici care te ajuta sa determini care este modelul cel mai potrivit pentru tine.

Tine cont de cateva criterii esentiale si vei putea sa folosesti fara nici o grija un hoverboard si sa te distrezi in fiecare zi.

Aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un hoverboard

Un hoverboard este un gadget al viitorului care iti permite sa te deplasezi rapid si confortabil oriunde. Pentru a te putea bucura din plin de acest gadget trebuie sa tii cont de o serie de aspecte precum masa maxima suportata, viteza maxima de deplasare, autonomia, timpul de incarcare, unghiul maxim de urcare si tipul de roti pe care il are.

Un hoverboard bun si ales corespunzator iti va oferi garantia ca nu il vei folosi o data si apoi sa il depozitezi. Este bine sa te informezi inca din primul moment in care ai decis ca iti doresti un astfel de gadeget deoarece acest lucru va face diferenta.

In cazul in care nu tii cont de masa maxima suportata in timpul utilizarii hoverboard-ului trebuie sa stii ca longevitatea motorului va avea de suferit. Asadar, asigura-te ca iti suporta greutatea si ca vei putea sa il folosesti confortabil. Viteza de deplasare este o alta caracteristica de care trebuie sa tii cont. Un hoverboard se poate deplasa cu o viteza maxima de pana la 20 km/h iar modelele care ating aceasta viteza pot sa fie putin mai scumpe. Recomandarea noastra este sa nu depasesti viteza de 18 km/h deoarece in acest fel deplasarea se va face mai in siguranta.

Rotile si bateria, doua elemente esentiale ale unui hoverboard bun

In cazul unui hoverboard bateria este cea care se defecteaza cel mai des, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca in momentul achizitionarii nu s-a facut rabat la calitatea acesteia in momentul fabricarii. Bateria hoverboard-ului trebuie sa asigure o durata de functionare optima pentru plimbarile tale.

Timpul de incarcare al unui hoverboard este de aproximativ 2-3 ore si nu este recomandat sa il lasi la incarcat peste noapte. In cazul in care nu stii cum sa intretii cel mai bine bateria vei putea gasi pe site-ul producatorului toate aceste informatii. Este bine sa le respecti pentru a te asigura ca hoverboard-ul tau are o viata lunga.

De asemenea, un hoverboard trebuie sa aiba roti ergonomice care sa poata absorbi socurile si sa iti ofere aderenta. Rotile trebuie sa fie umplute cu cauciuc, rezistente si sa aiba un diametru adecvat. Tinand cont de aceste lucruri vei putea sa iti achizitionezi un hoverboard potrivit pentru o plimbare relaxanta si distractiva. Acum ca stii toate aceste informatii vei sti ce trebuie sa urmaresti pentru a putea cumpara un hoverboard bun pentru tine.