Daca ai nevoie de dulapuri metalice in care sa depozitezi eficient bibliorafturile cu acte sau diverse obiecte, atunci Viamond iti ofera exact ceea ce ai nevoie. Magazinul online iti pune la dispozitie o gama diversificata de astfel de piese de mobilier de birou, precum si numeroase promotii de nerefuzat. Indiferent care sunt nevoile tale in ceea ce priveste intrebuintarea acestui produs, intr-un magazin online specializat poti gasi ceea ce cauti.

Dulapuri metalice de cea mai buna calitate

Piesa de mobilier versatila, dulapul metalic are cu siguranta numeroase intrebuintari. Acesta poate fi de un real ajutor in orice spatiu care se vrea a fi cat mai organizat. Prin urmare, in oferta Viamond gasesti dulapuri metalice pentru documente, pentru scule si unelte, precum si dulapuri metalice pentru depozitarea medicamentelor sau a obiectelor de curatenie.

Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate superioara. Acestea sunt rezistente la caldura umeda si uscata, la lumina, la schimbari de temperatura, la zgariere si la lovire. In plus, acestea detin toate certificarile necesare pentru a fi utilizate fara absolut niciun fel de pericol. Un dulap metalic de inalta calitate este, fara indoiala, un ajutor inestimabil.

Gama de produse pentru birou din oferta Viamond cuprinde dulapuri metalice cu rafturi, dulapuri metalice cu usi tip tambur si 3 rafturi, dulapuri metalice arhiva cu 4 rafturi, dulapuri metalice pentru obiecte curatenie si multe alte modele extrem de utile in orice companie. In general, acestea vin echipate cu una, doua, patru sau sase usi obisnuite, dar exista si modele care au usi glisante.

In ceea ce priveste rafturile, unele modele detin doar cateva, in timp ce altele sunt dotate cu un numar mare de rafturi pentru a crea un spatiu cat mai organizat de depozitare. Dimensiunile, forma si culoarea variaza de la un dulap metalic la altul.

Cum alegi un dulap metalic potrivit pentru nevoile tale?

Materialul din care este confectionat un dulap metalic joaca un rol foarte important. Viamond iti pune la dispozitie o gama variata de dulapuri metalice realizate din tabla metalica de inalta calitate. Vopseaua acrilica utilizata pentru finisaje este una extrem de rezistenta la coroziune, conform normelor. Acest detaliu este unul demn de luat in considerare, pentru ca de acesta depinde cat de mult timp vei putea utiliza produsul.

Un alt aspect important in alegerea unui dulap metalic este si sistemul de securizare. Prin urmare, vei putea gasi dulapuri care pastreaza in siguranta bunurile de valoare, acestea fiind echipate cu un sistem de inchidere foarte simplu de utilizat, dar performant totodata. De asemenea, un alt detaliu de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un asemenea produs este starea in care este livrat.

Nu este deloc usor sa montezi astfel de dulapuri, tocmai de aceea Viamond livreaza produsele in stare asamblata. Unele modele vin echipate cu optiuni extra, care imbunatatesc semnificativ modul in care dulapurile metalice sunt utilizate. Calitatea exceptionala, precum si gama variata de produse sunt detaliile care diferentiaza Viamond de alti distribuitori de pe piata. Asadar, alege inspirat si bucura-te de achizitia facuta mult timp de acum incolo!