Inca din cele mai vechi timpuri, semineele reprezinta un etalon al luxului, bunului gust si elegantei. Ambianta placuta oferita de un semineu electric cu sunet este de neinlocuit si, daca nu ar exista si dezavantaje, atunci toti am detine un semineu in casa.

Pe piata sunt disponibile numeroase modele de seminee electrice dar si firme care construiesc seminee. Cele traditionale nu pot fi construite daca locuiesti la bloc dar semineele electrice pot sa fie utilizate oricand.

Ce este mai bun? Un semineu traditional sau unul electric?

Modelele de seminee electrice reprezinta solutia perfecta pentru oricine si ofera avantajul de a te bucura de aceleasi caracteristici ale unui model traditional. Pe de alta parte, modelele de seminee traditionale impun o serie de limitari intrucat, in primul rand necesita sa fie construite si asezate intr-un spatiu care poate sa asigure evacuarea. Necesita si un cos de fum dar si o intretinere minutioasa.

Modelele de seminee electrice nu trebuie intretinute riguros asa cum se intampla in cazul celor traditionale. O data ce au fost instalate se elimina complet cheltuielile de intretinere si de reparatii. In ciuda promisiunii de a oferi o ambianta placuta, multi proprietari de seminee traditionale renunta la a le mai folosi sau chiar le desfiinteaza total.

Pe de alta parte, modelele de seminee electrice pot sa fie si portabile ceea ce ofera avantajul de a fi utilizate dupa bunul plac in orice incapere iti doresti. Furnizeaza caldura rapid doar prin atingerea unui singur buton. Multe persoane care detin seminee traditionale le folosesc foarte rar intrucat implica multa munca pentru a porni focul: sa tai lemne, sa cureti semineul, indepartarea cenusei si alte activitati de intretinere. Toate acestea fac ca semineul traditional sa nu fie decat o grija in plus.

Semineele electrice ofera toate avantajele celor traditionale cu diferenta ca nu trebuie intretinute si nu necesita pregatire inainte de a fi utilizate. Efectul de flacara este foarte realist iar modelele de seminee electrice se potrivesc pentru orice stil de amenajari interioare. Ambianta create este una placuta si nu iti mai ramane altceva de facut decat sa te relaxezi si sa te bucuri de caldura si flacari.

Semineele electrice o schimbare buna pentru orice casa

Semineele electrice nu sunt deranjante si nu produc fum care ar putea sa ii ingrijoreze pe ceilalti locatari. Se conecteaza la o priza cu imapantare si sunt gata de folosit instantaneu. Conditia esentiala este sa te axezi pe achizitionarea unui model de calitate intrucat numai in acest mod vei putea sa te bucuri pe termen lung de un decor placut si de caldura.Magazine onine care comercializeaza seminee electrice :

Un alt aspect care face diferenta intre cele doua tipuri de seminee sunt costurile. Un semineu traditional pentru a fi pus in functiune presupune niste costuri destul de mari si, uneori pe care nu oricine si le poate permite. Modelele de seminee electrice care se gasesc pe piata sunt la preturi destul de avantajoase si pot sa fie achizitionate de oricine isi doreste o schimbare in design-ul casei sale.