Ia este una dintre piesele vestimentare cele mai longevive din intreaga garderoba, fiind o mostenire din vremuri stravechi cu o popularitate la fel de crescuta ca si atunci. Aceasta piesa vestimentara a reusit sa creeze o punte de legatura intre portul traditional romanesc si moda vremurilor moderne.

Cu toate ca este o piesa traditionala si eleganta, o ie dama poate sa isi regaseasca locul cu usurinta in garderoba moderna. De asemenea, contribuie la crearea unor tinute impresionante si demne de admirat.

Ia traditionala, o piesa vestimentara potrivita oricarei femei

O ie dama se potriveste oricarei femei impatimite a stilurilor vestimentare noi care te provoaca sa creezi combinatii la care pana acum nici nu te-ai gandit. Unele modele de ie dama se potrivesc pentru tinute sobre, elegante, care tin cont de regulile unui astfel de dresscode iar altele pot sa fie asortate cu haine in care te simti cel mai bine in fiecare zi.

Modelele de ie dama desi sunt croite cu ajutorul tehnologiei moderne, nu duc lipsa de detaliile traditionale care le-au consacrat. Desigur, nimic nu se compara cu un model de ie dama tesuta manual dar, nu pentru toate doamnele este accesibil. Asadar, modelele croite cu ajutorul tehnologiei moderne reprezinta o alegere din ce in ce mai populara si la indemana.

Colectiile sunt variate iar modelele incantatoare iti fura privirea. Indiferent daca porti o ie dama alaturi de o fusta sau de pantaloni, nu vei putea sa nu fii remarcata de cei din jurul tau.

O ie traditionala romaneasca defineste garderoba femeilor moderne si inventive. Printul floral se poate combina cu broderie ca stil edificator pentru tinutele traditionale. Ia traditionala romaneasca este apreciata la nivel mondial si are chiar o sarbatoare dedicata, Sanzienele, cand ia este imbracata de femeile de pretutindeni pentru alungarea spiritelor rele.

Achizitioneaza o ie dama si poart-o cu mandrie

Nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba intrucat poate sa aduca o schimbare bine venita in tinutele din fiecare zi si, sa creeze un farmec propriu. Modelele de ii sunt atat de diversificate ca model in ziua de astazi incat este imposibil sa nu reusesti sa creezi o tinuta originala si demna de apreciat.

O ie trebuie purtata cu mandrie si nu trebuie uitate nici originile acestei piese vestimentare traditionale. Chiar si marii creatori de moda au folosit ia traditionala romaneasca drept inspiratie pentru colectiile lor. Purtarea iei nu reprezinta doar o reinviere a traditiilor noastre ci si o manifestare in moda care a rasunat puternic.

Inspira-te din colectiile magazinelor online si gaseste un model care sa iti fie pe plac. Include o ia dama in vestimentatia ta din fiecare zi si vei putea sa observi diferenta. O ie dama poate sa fie si un cadou nepretuit pentru o persoana draga, asadar, creeaza o surpriza placuta si surprinde prin originalitatea de care dai dovada. Cu siguranta, ar mai fi foarte multe de spus despre aceasta piesa vestimentara dar, ceea ce este important, este sa nu uiti cat de valoroasa poate sa fie pentru garderoba ta.