Lampile solare de gradina au devenit foarte populare intr-un timp foarte scurt, dar acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere cate avantaje pot garanta! Daca te gandesti bine, iluminarea gradinii sau a spatiului exterior al oricarei locuinte creeaza mereu niste probleme: consumul este adesea mare, becurile se ard rapid si trebuie sa le inlocuiesti cu o anumita regularitate, ca sa nu mai vorbim de faptul ca instalarea unei lampi obisnuite de gradina necesita inevitabil lucrari oneroase de zidarie si conectarea la reteaua electrica a casei! In ultimii ani, lampile solare sunt adesea folosite si in blocuri pentru a ilumina balconul: usurinta lor de instalare si economiile evidente de energie sunt puncte forte la care este greu sa ramai indiferent. La pedavo.ro vei gasi mai multe tipuri de lampi de exterior.

Lampi solare: cat costa?

Dar cat costa lampile solare? Sunt oameni care, sceptici, cred ca aceste produse sunt excesiv de scumpe dar in realitate nu este deloc asa! Se stie ca toate tehnologiile inovatoare tind intotdeauna sa coste mai mult, dar in cazul lampilor solare nu este cazul. Exista modele de foarte buna calitate care pot fi achizitionate online la cifre mai mult decat accesibile, care sunt in jur de 200-400 de lei in functie de marca insa vorbim despre cele mai bune lampi solare in circulatie! Daca la aceasta adaugam si faptul ca o lampa solara nu consuma energie electrica, este usor sa amortizati cheltuiala.  Kit panouri fotovoltaice 5 kw de la pedavo

Cum functioneaza lampile cu energie solara?

Functionarea acestor lampi este foarte simpla: nu trebuie conectate la retea si de aceea se instaleaza rapid pentru ca este suficient sa le fixezi pe perete. Becurile, in general cu leduri, sunt alimentate de baterii care sunt reincarcate continuu printr-un mic panou fotovoltaic care foloseste energia solara si deci permite economii economice maxime. Unele modele, cele mai bune, sunt echipate si cu senzori care permit aprinderea automata a lampii pe masura ce trece si lumina emisa este foarte puternica, in unele cazuri reglabila in functie de nevoile si preferintele tale.

Lampi solare: cele mai bune modele, cele mai recomandate

Dupa cum am anticipat, lampile solare pot fi achizitionate si online la preturi foarte accesibile. Totusi, trebuie sa ne amintim ca aceste produse avansate din punct de vedere tehnologic trebuie sa fie de o calitate excelenta pentru ca altfel risti sa primesti surprize urate. Deoarece costul este accesibil, nu chiar merita sa cumparati modele ieftine pentru a economisi cativa bani. Sfatul este asadar sa verificati recenziile cumparatorilor si sa alegeti doar lampile solare evaluate pozitiv, deja testate si recomandate de cei care au avut ocazia sa le puna la incercare.

Cum sa alegi lampile solare?

Daca nu esti sigur intre un model de lampa solara pentru gradina si altul, alegand dintre cele pe care ni le-am propus, cu siguranta nu risti sa faci greseli in ceea ce priveste caracteristicile. Toate sunt produse excelente, capabile sa reziste la intemperii externe si deja testate de cumparatori. Diferentele sunt doar estetice, asa ca singurul lucru de care trebuie sa va faceti griji este acesta. In rest, le poti cumpara cu ochii inchisi!