Toti cei care stam la casa, sau avem gradina pe care putem sa o amenajam asa cum ne place, ne dorim ca aceasta gradina sa fie cea mai fericita si cea mai frumoasa. Prin fericita intelegem ca florile sunt sanatoase si frumoase, iar frumusetea tine de gusturile fiecaruia. Insa la orice gradina se vede daca este iubita sau nu. Asta se vede imediat daca este ingrijita si plivita. Iar gradinile nu trebuie sa fie doar de legume. Gradinile pot fi si doar de flori.

Toate gradinile sunt superbe si e mare pacat cand ele nu pot fi scoase in evidenta si noaptea. Pentru asta, si pentru a nu va creste factura la curent, puteti sa cumparati lampi de gradina cu alimentare solara, de diferite forme si marimi, care mai de care mai interesate, si care vor inviora gradina in timpul zilei si o vor ilumina in timpul noptii. Lumina pe care aceste lampi solare o ofera nu este una foarte puternica, dar este suficienta pentru a face vizibile anumite parti ale gradinii, sau chiar anumite flori, care considerati ca sunt mai frumoase sau care ar arata cel mai bine iluminate. Practic acesta este scopul final al acestor lampi de gradina, sa scoata in evidenta anumite sectiuni sau elemente ale gradinii. Avantajul lor este acela ca, fiind alimentate solar, nu necesita cabluri de alimentare la curent, asa ca pot fi mutate si amplasate in orice loc va convine, in orice pozitie credeti de cuviinta.

Cele mai multe persoane folosesc modelele clasice de lampi solare, si anume cele pe picior, care se infig in pamant si au o inaltime destul de mare pentru a fi vizibile, in timpul noptii, dintre flori si plantele din gradina, si care lumineaza 360 de grade in jurul sau. Pentru ca se infig in pamant, puteti sa le ajustati inaltimea. Acestea sunt primele modele de lampi de gradina solare aparute si puteti vedea un model in imaginea de alaturi.

Insa ca sa impresionati cu adevarat, trebuie sa aveti lampi de gradina cum este cea din imaginea de mai sus. Aceasta este o omida care cara in spate un bol mare de lumina. Coloarea nu mai este una alba sau albastra, rece, ci una galbena, data de culoarea globului, iar acest lucru va arata superb iesind dintre plante. In plus, este un element decorativ foarte frumos si pentru restul zilei, pentru ca are vitralii care vor straluci in razele soarelui. Acesta este doar un exemplu, dar gasiti mult mai multe modele de lampi de gradina in magazinul Universul Luminii. De acolo puteti alege exact ceea ce va place si se potriveste cu tematica gradinii voastre. Gama este foarte variata, asa ca aveti de unde alege, trebuie doar sa aruncati o privire si va veti indragosti de ele.