In afara disciplinelor sportive, suprafetele din gazon artificial s-au raspandit foarte mult in domeniul peisagistic. Practic, fie ca vorbim despre amenajarea gradinii din spatele casei, amenajarea spatiului de recreere in incinta unui centru comercial, amenajarea unui teren de sport in incinta unei firme, a unui hotel sau pensiuni, amenajarile cu gazon artificial castiga din ce in ce mai mult teren datorita avantajelor economice, anume, costurile de intretinere reduse sau aproape eliminate, precum si rezistivitatea la turbulentele climatologice si a longevitatii sale. Daca sunt respectate cateva sfaturi ale furnizorilor, puteti folosi in orice conditii suprafata sintetica cel putin 5 ani.

Cand vorbim de costuri de intretinere reduse sau eliminate, ne referim la eliminarea totala a cheltuielilor legate de utilizarea apei, masinii de tuns, a semintelor pentru gazon si a pesticidelor. Pe langa acesti bani economisiti, veti avea garantia folosirii suprafetei in orice scop, aceasta nefiind afectate de ploi. Nu se vor forma balti sau brazde noroioase, firele de iarba isi vor pastra aceeasi culoare chiar daca vor fi expuse mult timp la radiatiile ultra violete ale soarelui. Textura firului de iarba permite contactul cu pielea oamenilor, deci nu vor cauza probleme alergologice sau dermatologice. Este un mediu sigur de joaca atat pentru copii cat si pentru animale.

Va veti putea bucura fara stresul intretinerii gazonului si deteriorarii acestuia datorita fenomenelor meteo. Poate fi oaza dumneavoastra de liniste atunci cand va intoarceti acasa, obosit de la servici si doriti sa va relaxati, facand un gratar cu familia sau cu prietenii. Daca sunteti proprietarii unei pensiuni, amenajarea unui astfel de spatiu de recreere pentru turisti va reprezenta cu siguranta, un atu si este posibil sa va fidelizati clientii oferindu-le aceasta facilitate apreciata atat de copii cat si de adulti. Acatrans va pune la dispozitie o gama variata de suprafete din gazon artificial in scop decorativ. Nu ezitati sa apelati la noi pentru solutii personalizate, in functie de necesitatile dumnavoastra.