Multi apartinatori se afla in cea mai delicata situatie, financiar vorbind, fiindca nu au avut posibilitatea sa mai puna un ban bine pentru inmormantare. Prezenta unui bolnav in casa inseamna cheltuieli mai multe pentru ca el are nevoie de medicamente, de caldura si de hrana adecvata. Bolnavul secatuieste pe cei apropiati de resurse. Evident ca nu are nicio vina, dar asa se petrec lucrurile.

E greu pentru o familie formata din doi pensionari ca unul dintre ei sa fie grav bolnav, apoi sa moara si sa il lase singur pe celalalt.

Agentia Funerara Paul s-a gandit la aceasta situatie si a pus la punct pachete funerare gratuite pentru astfel de cazuri sociale. Este posibil ca familia de pensionari sa fi avut copii si in acest caz urmasii nu sunt implicati financiar in niciun fel sau sa nu fi avut, iar in cazul acesta supravietuitorul ar fi pus intr-o situatie delicata fara acest pachet social de servicii gratuite.

Bunicii sunt orgoliosi. Ei nu doresc sa stie ca pentru inmormantare copiii sau nepotii au scos bani din buzunar, ci vor sa stie ca au ajutat cat au putut copiii si nepotii si ca nu i-au lasat pe urmasii lor cu datorii.

Dupa cum exista zeci de modele de sicrie elegante, complet echipate, exista si pachete de servicii funerare 100% gratuite ca apartinatorii sa nu fie pusi in dificultate financiara.

Cuponul de pensie deconteaza toate cheltuielile de inmormantare.

Cel mai avantajos pachet de servicii funerare este Pachet SPITAL ultra social GRATUIT despre care ar trebui sa se afle pentru ca ar linisti sufletele pensionarilor batrani si bolnavi.

Multi aflati in aceasta situatie se framanta ca nu si-au cumparat inca loc de veci din cauza lipsei de bani, dar acest pachet include un loc de veci pentru 7 ani.

Solicitarea acestui pachet de servicii este avantajoasa fiindca:

-include un sicriu complet echipat din lemn de brad lacuit. Lemnul de brad este usor, miroase frumos si sicriul va fi usor de manipulat. Capacul este capitonat, iar sicriul este dotat cu saltea absorbanta, perna si lenjerie completa din material fin.

-serviciile includ si o groapa simpla, prin urmare nu este nevoie de alergatura si de costuri in plus.

-angajatii firmei se ocupa de procurarea actelor necesare inmormantarii de la primarie, de autorizatia de depunere la capela si evident de ridicarea ajutorului de inmormantare.

-transportul funerar este inclus, la fel manipularea decedatului in sicriu, toaletarea, imbracarea si asezarea lui in sicriu.

-sunt incluse in pret: prosoapele pentru preot si dascal, batiste, candele, doliul de pus la usa si in piept, coliva, colaci, cosul pentru biserica si 12 pachetele cu mancare.

-se pot oferi si servicii separate de acest pachet complex si costul  suplimentar al acestora va fi mult mai mic. Familia poate solicita pastrarea in frigiderul mortuar 24 de ore, iar pentru acest serviciu va plati 500 de lei.

Serviciile sunt personalizate, adaptate dupa nevoile familiei si acest lucru face ca Agentia Paul sa fie in topul celor mai bune din oras. Ce alta firma s-a gandit sa asigure si locul de veci si o groapa simpla, iar toate acestea sa fie decontate cu cuponul de pensie?