Exista atat de multe optiuni de a alege o noua pereche de ochelari de soare, ceea ce poate face destul de dificila alegerea. Incepeti prin alegerea dimensiunii corecte si a stilului de rame pentru forma fetei. De acolo, puteti decide ce culoare se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Luati-va timpul necesar sa luati decizia buna si sa va bucurati de perechea de ochelari de soare noua si imbunatatita! Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci o alegere foarte buna.

Alege ochelari de soare pe baza formei fetei

Optati pentru cadre maro sau negre mari daca aveti o fata in forma ovala. Daca aveti o fata in forma ovala, puteti purta aproape orice pereche de ochelari care va plac. Lentilele colorate mai intunecate va vor accentua obrajii. Ramele tip pisica sau aviator, cadrele rotunde, cadrele patrate, si altele sunt optiuni distractive pentru a explora.

  • Daca fata dvs. este in forma ovala, dar si mai mica, alege cadre mai mici, mai scurte, in loc de cele mari, astfel incat caracteristicile dvs. faciale sa nu fie ascunse. Cadrul in forma de dreptunghi si rame colorate sunt optiuni pe care trebuie sa le alegeti.
  • Cu o fata in forma ovala, este posibil sa doriti sa acordati mai multa atentie culorii parului si tonului pielii. De exemplu, daca aveti pielea palida, ochelarii de soare maro ar putea sa contrasteze frumos tonul pielii dvs. Daca aveti piele mai intunecata, cadrele negre ar putea arata foarte sofisticate. Green ar putea parea frumos impotriva pielii palide, iar galbenul arata grozav impotriva pielii mai intunecate. Incercati cateva optiuni pentru a vedea care arata cel mai bine.

Determinati forma fetei: Uita-te direct intr-o oglinda si folositi un marker de stergere uscata sau un ruj pentru a urmari conturul fetei pe oglinda. De indata ce descoperiti forma fetei, va va fi mult mai usor sa faceti o alegere corecta.

Alegeti cadre mai mici sau ochelari tip pisica daca aveti o fata in forma de inima. Fetele in forma de inima tind sa aiba sprancene mai mari si o barbie mai mica. Ochelarii de soare lensa prea mari va vor acoperi fata si vor arata voluminoase. In plus, ochelarii rotunzi, ochelarii dreptunghiulari mai mici si ochelarii fara rama sunt de asemenea optiuni excelente.

Alegeti o culoare de umbra care completeaza tonul pielii. De exemplu, daca pielea dvs. are subtilitati rosii, incercati nuante rosii sau roz – optati pentru o culoare mai rece, cum ar fi albastru sau purpuriu.

Du-te pentru un cadru mai mare si rotund daca aveti o fata in forma de patrat. Daca aveti pometii largi, o frunte larga, probabil ca aveti o fata in forma de patrat. Daca purtati cadre mici, ele ar putea sa va faca fata mai mare decat este. Cadrele negre tind sa para mai mari decat cadrele colorate. Daca nu doriti ochelari de soare negri, optati pentru o culoare mai profunda, cum ar fi gri, violet sau chiar inchis verde.

Alegeti un cadru mai larg, inclinat daca aveti o fata in forma rotunda. Fetele rotunde tind sa fie egale in inaltime si latime, deci este important sa alegeti ochelari de soare care sunt un pic mai largi decat cea mai larga sectiune a fetei tale. Ochelarii de soare dreptunghiulari si patrati sunt optiuni excelente pentru aceasta forma de fata.