Este posibil sa ai o stralucire sanatoasa si un bronz perfect pe tot parcursul anului! Indiferent daca bronzul facial este obtinut in urma unei sedinte de solar facial sau prin expunere naturala la soare, este esential sa il intretineti pentru a-l pastra perfect uniform. Cum sa va bronzati rapid fata? Cum sa mentii un ten bronzat si ce produs sa folosesti? Ce masuri de precautie trebuie luate in timpul unei sesiuni de bronzare naturala la soare? Si, in final, care sunt alimentele care ajuta la pastrarea unui ten frumos bronzat? Raspundem la toate intrebarile voastre!

Cum sa obtineti un bronz facial rapid fara soare?

Atunci cand razele soarelui sunt aproape inexistente pentru a va perfectiona bronzul facial, cea mai simpla si rapida solutie pentru a obtine o stralucire sanatoasa in cateva minute este o sesiune intr-un solar din Brasov.  Razele UV emise de o lampa special conceputa pentru pielea subtire a fetei emit in 5 minute echivalentul a 2 ore de bronzare faciala petrecute la plaja. Prin urmare, avand in vedere intensitatea expunerii, este recomandabil sa nu se depaseasca 20 de sedinte de solar facial pe an.

Ce este un solar facial?

Bronzare organica se realizeaza cu un dispozitiv de bronzare ale carui lampi produc aceeasi radiatie naturala ca si soarele, dar cu o concentratie de UV de 16 ori mai mare. Acest lucru permite ca fata, precum si decolteul, sa se bronzeze foarte rapid si uniform!

Cum functioneaza o sesiune de bronzare faciala?

Pentru ca sedinta de bronzare faciala sa se desfasoare in cele mai bune conditii, trebuie respectate doar cateva reguli de precautie. Inainte de sedinta, este esential sa se defineasca prototipul fetei dumneavoastra. Acest parametru va permite sa setati intensitatea si durata sedintei care se potriveste cel mai bine tipului dumneavoastra de piele si nuantei pe care doriti sa o obtineti. Dupa ce intreaga parte superioara a corpului este eliberata de bijuterii si par, ochii sunt protejati cu ochelari speciali. Iar dupa sedinta, este indicat sa mentineti o hidratare excelenta pentru a va pastra pielea supla. Este nevoie si de aparate de bronzat de buna alitate.

Cum sa va mentineti bronzul facial?

Pentru a mentine un bronz facial bun, nimic nu se compara cu o hidratare excelenta. Bineinteles, hidrateaza-ti pielea din interior, band suficienta apa in fiecare zi, dar foloseste si produsele hidratante potrivite pentru a-ti mentine pielea supla dupa o sesiune de bronzare faciala.

Pentru a face acest lucru, includeti in rutina de frumusete de dimineata si de seara o crema bine hidratanta cu o formula bogata in apa, dar si in grasimi. Aceasta formulare este foarte importanta, deoarece apa permite celulelor sa primeasca cantitatea potrivita de apa pentru a le ajuta sa primeasca oxigen. Grasimea impiedica evaporarea apei si mentine pielea profund hidratata. Iar consumul suficient de apa va permite sa eliminati toxinele care va polueaza pielea.

Respectand cu scrupulozitate aceasta notiune de hidratare, iti vei mentine bronzul facial impecabil, iti vei pastra stralucirea sanatoasa mai mult timp si, mai ales, te vei bucura de un ten frumos si bronzat pe tot parcursul anului si in orice imprejurare!