Tigarile sunt in ziua de azi foarte comune, accesibile si exista de altfel si foarte multi fumatori dar exista insa si alte produse pe baza de tutun, precum tigarile din foi si mai bune decat acestea, trabucurile, care un sunt atat de comune dar care au o calitate mult mai buna si astfel, sunt alese de fumatori cu diverse ocazii speciale.

Desi tutunul este o planta existenta de extrem de mult timp si descoperite inca din antichitate ca si un bun produs ce poate fi fumat, trabucurile au fost inventate mult mai tarziu, in secolul 18. Tarile de origine, ca in cazul multor tigari cunsocute si a multor produse din tutun sunt cele din America Latina si America de Sud, precum binecunoscutele trabucuri cubaneze.

In principiu, un trabuc este mult mai diferit de o tigara obisnuita, care consta intr-o foita cu un filtru, umpluta cu tutun tocat. Aceste este realizat din foi de tutun uscate presate laolalta in forma clasica rotunda, care sa poata fi fumata. Astfel, si gustul este mult mai autentic si mult mai diferit fata de tigarile normale in care se gasesc si dieverse alte substante, multe dintre acestea nocive.

Marci precum Davidoff Aniversario, Grand Cru, Nicaragua sau Aniversario pot fi gasite in magazinul Trabuc-Store la preturi foarte bune, luand in calcul calitatea acestora si mai ales placerea de a fuma un produs de calitate superioara. Pentru acestea sunt alese cele mai bune sortimente de tutun iar acestea sunt prelucrate in cele mai bune conditii astfel incat mirosul, aroma, consistenta initiale sa nu fie pierdute in proces si sa se gaseasca in continutul trabucului pana la consumarea acestuia.

Trabucurile Davidoff au o calitate foarte buna si reprezinta o alegere perfecta pentru toti cei ce isi doresc sa simta gustul adevarat al tutunului sud-american. Acestea pot reprezenta de asemenea si un cadou excelent pentru un prieten apropiat sau o alegere unica pentru o ocazie speciala, unde pot fi fumate alaturi de prieteni si apropiati.

Fara indoiala ca oricine a vazut diverse filme in care oamenii puternici, influenti, bogati, fumeaza trabucuri si poate ca asta ne-a facut sa ne gandim ca acestea sunt greu de obtinut si foarte scumpe insa filmele sunt pana la urma doar filme. Exista desigur si sortimente mult mai rare si in mod clar foarte scumpe, ca in cazul oricarui alt lucru insa exista si sortimente de o calitate buna ce se gasesc la preturi accesibile pentru oricine.

Gama de trabucuri Davidoff din acest magazin este foarte variata si astfel, orice fumator isi poate gasi ceva pe placul sau, fie ca doreste ceva mai slab sau mai puternic. In prezentarea fiecarui produs se gasesc informatii despre tarie, tara de provenienta precum si tipurile de tutun utilizate acolo unde este cazul, alaturi de alte detalii cautate de un fumator.

Asadar, atunci cand vreti sa fumati ceva cu adevarat special, sa faceti o scurta trecere de la tigarile normale la un nivel superior, un trabuc nu reprezinta deloc o alegere gresita, in special pentru un moment special sau pur si simplu atunci cand doriti sa stiti ce aroma si ce efect are tutunul de calitatea superioara.