De cate ori ai patit sa iti depozitezi bijuteriile intr-o cutie de cadou sau o punga? Poate parea convenabil pana cand iti vei da seama ca o cutie de cadou din carton nu ofera depozitare si protectie adecvata colectiei tale de bijuterii.

Pentru a preveni furtul, pierderea sau deteriorarea bijuteriilor, este recomandata o cutie bijuterii adecvata. Vei vedea mai tarziu ca aceasta va fi o decizie foarte buna si vei putea ramane relaxata in privinta acestora.

Costul achizitionarii unei cutii de bijuterii este mult mai mic decat costul inlocuirii unei colectii scumpe de bijuterii care nu a fost depozitata corespunzator. Mai jos exista o lista cu 4 motive pentru care cu siguranta ar trebui sa investesti intr-o cutie de bijuterii.

Organizare

Capacitatea de a va mentine bijuteriile organizate este un beneficiu imens oferit de o cutie de bijuterii. Cele mai multe cutii de bijuterii vin cu compartimente de diferite dimensiuni si forme, permitandu-va sa depozitati mai multe tipuri din acestea. Acest lucru este grozav pentru ca permite bijuteriilor sa se aseze intr-o pozitie care le impiedica sa se incurce sau sa se deterioreze. Multe cutii de bijuterii contin si alte optiuni de depozitare, cum ar fi buzunare, carlige, compartimente pliante etc. Daca ai seturi bijuterii, le vei tine mai usor in cutii.

Accesibilitate usoara

Uneori, cand ai bijuterii imprastiate peste tot, devine dificil sa accesezi anumite piese atunci cand ai nevoie de ele. Imagineaza-ti ca te pregatesti pentru un eveniment important, cum ar fi o intalnire romantica sau de afaceri, si iti amintesti de colierul perfect pentru tinuta ta.

Din pacate, din moment ce nu iti depozitezi corect bijuteriile, trebuie sa pierzi timp pretios cautand colierul si ajungi in intarziere la evenimentul tau. O cutie de bijuterii buna ar face acest proces mult mai putin agitat, oferindu-va un loc pentru a va pune toate accesoriile inm ordine, astfel incat acestea sa fie usor accesibile atunci cand este necesar.

Protectie impotriva furtului

Daca va lasati bijuteriile in aer liber, acestea pot fi foarte vulnerabile la furt. De ce sa-i fie usor unui hot sa plece pur si simplu cu bijuteriile tale? O cutie de bijuterii buna cu lacat este o modalitate mult mai buna de a va asigura bijuteriile, astfel incat singura persoana care o poate accesa sa fiti dumneavoastra. Va va pastra bijuteriile la distanta de ceilalti si va face mult mai greu pentru oricine cu intentii rele sa va acceseze bijuteriile. Vei avea mult mai multa liniste sufleteasca daca stii ca bijuteriile tale sunt bine in siguranta.

Protectie impotriva daunelor

Daca va puneti bijuteriile undeva prin casa cand nu sunt folosite, atunci le lasati expuse la uzura si la posibile daune. Bijuteriile tale ar putea cadea cu usurinta sau pot fi aruncate departe de locul in care le-ai plasat, provocand daune. Cutiile de bijuterii previn deteriorarea tinand bijuteriile securizate intr-un singur loc, protejate de fortele externe. Cutiile de bijuterii vin si cu compartimente care va permit sa pastrati bijuteriile separate. Impiedica piesele sa se frece unele de altele si sa provoace zgarieturi.