Prima data cand ne gandim la decorarea camerei copiilor, in general cand nu s-au nascut inca si ii asteptam cu nerabdare, avem grija de masa de schimbare, de patut etc. Dar cei mici cresc repede, iar in curand vom avea nevoie sa includem in camera copiilor un birou unde sa poata avea toate materialele la indemana.

Birou minimalist pentru copii

Acest birou pentru copii este simplu si esential, dar foarte functional. Este important ca planul de lucru sa aiba mult spatiu, iar scoala sau materialele artistice sa fie la indemana. De aceea, solutia rafturilor de deasupra biroului este foarte utila. Daca aveti putin spatiu, masa ar putea fi facuta retractabila. Vezi modele birou copii pe reberic.ro.

Birou pentru copii la mansarda

Exista momente in care camerele pentru copii sunt situate intr-un loc din casa unde conformatia tavanului si a peretilor este speciala, iar uneori acest fapt ia spatiu util din dormitor. Aceste zone joase ale tavanului sunt indicate pentru a plasa un birou si pentru a profita de spatiul care nu poate fi utilizat in timp ce stati in picioare.

Birou pentru copii cu stropi de culoare

Orice colt este util pentru plasarea unui birou. Daca trebuie sa utilizati un colt oarecum strans pentru a-l plasa, utilizati culori deschise, deoarece acestea dau un sentiment de spatiu. Apoi, puteti incorpora culori contrastante in unele detalii, cum ar fi scaunul si lampa de masa. O alta idee de copiat: inlocuiti doua picioare cu o comoda de sertare, pentru a utiliza mai bine spatiul.

Birou pentru copii plin de lumina

Este extrem de important sa existe multa lumina pe birou, deoarece copiii, in special de varsta scolara, vor petrece mult timp incordandu-si ochii. Daca aveti posibilitatea de a profita de lumina naturala prin plasarea biroului sub o fereastra, mult mai bine.

Ce parere aveti despre aceste idei? Amintiti-va atunci cand alegeti un birou pentru copii, cel mai important lucru este sa va ganditi la confort si iluminare adecvata. Daca reusim sa unim acesti factori cu bun gust, succesul este asigurat!

Birourile pentru copii, ce ar trebui sa tineti cont

Primul lucru de care ar trebui sa tii cont este spatiul in care vor fi plasate si sa le integrezi in decor. Masuratorile vor varia in functie de varsta copilului, daca este foarte mic, cu un birou mic la inaltime va fi suficient, dar daca este un copil mai mare, trebuie sa oferim un spatiu mai mare, astfel incat sa puteti aranja toate lucrurile scolii.

Fratii impart un birou?

Este important atunci cand vorbim despre birourile pentru copii sa ne gandim daca trebuie sa le impartaseasca cu alti frati, caz in care ideea ar fi sa punem un birou dublu pentru ca cei doi sa il poata imparti.

Adapteaza birourile la restul mobilierului din camera copiilor

Desigur, trebuie sa tineti cont de stilul camerei pentru copii, astfel incat sa mearga in conformitate cu cel al biroului pentru copii. In acest caz, un stil rustic din lemn alb a fost cautat sa insoteasca restul mobilierului.