Cum să porți blugii? O seară cu prietenii? Un weekend la țară? O ieșire în oraș? O întâlnire casual? Este simplu, an după an, denimul s-a impus că un material relaxat și versatil, care poate fi purtat pentru aproape orice ocazie. Cu excepția faptului că blugii au ajuns să fie considerați casual prin excelență. Vă arătăm că puteți fi eleganți și stilati cu perechea de blugi potrivită, în combinația potrivită și cu un cod promoțional about you la achiziționarea lor de pe site!

  1. Blugii și tweed-ul

Tweed-ul a supraviețuit veacurilor fără să facă notă discordantă. Este un material aspru ce se pretează sacourilor, în general. Dar, mai degrabă decât să-l purtăm cu clasicul colier de perle, rupem codurile de modă prin asocierea jachetei din tweed cu blugi. Și am reușit astfel să creăm prima combinație elegantă a blugilor.

 

  1. Blugi și pantofi cu toc

Combinația clasică de blugi constă în asocierea lor cu o pereche de teniși. Cu excepția faptului că, dacă doriți să vă îmbunătățiți puțîn aspectul, este mai bine să vă uitați la pantofii puțîn mai șic. Și ce ar putea fi mai bun decât pantofii stiletto, pantofii deceniului, pentru o ținută elegantă cu blugi? Pentru a-i da gata pe ceilalți cu acest look, alege blugi care nu sunt nici prea deschiși, nici prea închiși la culoare.

 

  1. Blugi și piele

Materiale în contrast! Atunci când denimul își întâlnește opusul, pielea, creează o combinație explozivă. Efectul contrastului în culoare, textură și strălucire funcționează dacă știi cum să o faci. Pentru a transformă blugii într-o ținută elegantă, aruncă geacă de piele și cizmele de motociclist. Alege o bluza elegantă care face uitat efectul casual al blugilor. Un sacou de piele, o jachetă, o cămașă de piele, toate acestea pot fi atingerea elegantă de dorit. În ceea ce privește accesoriile, alegeți cercei din strâs și o pereche de ochelari de ochi de pisică sau, dimpotrivă, XXL. Gășiți o varietate de modele de sacouri de piele și blugi la un preț grozav cu un cod reducere about you.

  1. Blugii și cureaua de lux

Perechea de blugi va arăta de 10 ori mai scumpă dacă o împerecheați cu o curea de designer. Bine, multe mărci de lux și-au schimbat ofertele de accesorii pentru a fi accesibile cât mai multor oameni. Optați pentru o cămașă supradimensionată pentru birou și un tricou alb în weekend. Seară, îndrăzniti să purtați un body din dantelă cu un sutien negru la vedere!

  1. Blugi și cămașă din satin

Veți înțelege că pentru a face blugii mai șic, trebuie să le dați o notă de elegantă și rafinament. La fel că în cazul pielii, combinația de blugi și material satinat oferă un contrast interesant. Dacă ați preferă să împerecheați o bluză din satin cu o fustă creion sau pantaloni eleganți, cu blugi veți obține un aspect atât elegant, cât și ușor de integrat în viața de zi cu zi.

Blugii ne pot ajută în multe situații datorită varietății și versatilității modelelor de pe piață oferite mai ales în online, mai ales că puteți face economii importante datorită unui cod reducere about you. Simplu și elegant!