Vara a venit și odată cu aceasta florile înfloresc cu miile. Profită de această perioadă pentru a oferi buchete online, dar acordă atenție soiurilor!

Alegere vastă, economie de timp, energie și calitate impecabilă, există multe motive pentru a cumpăra flori online, mai degrabă decât într-un magazin. Acasă, la locul de muncă, la locul de vacanță, oriunde te-ai afla, comandă buchete de flori sau plante într-o clipă de pe computer sau smartphone, folosind serviciul de livrări flori. Ești sedus de această variantă? Într-o abordare ecologică, preferă florile sezoniere și locale, vei obține compoziții originale. Iată câteva soiuri pe care să le adopți:

Hortensie

Recunoscută la prima vedere, hortensia ne încântă cu florile sale ample și generoase. Roză, albastră sau chiar albă, această floare are particularitatea de a-și adapta culoarea în funcție de aciditatea solului.

Înflorire: iunie-octombrie

Lisianthus (Eustoma)

Eustoma este apreciată pentru delicatețea petalelor sale. Simbolismul său poate exprima ideea unui cuvânt bine spus sau promisiunea unui sărut tandru.

Înflorire: iulie-octombrie

Albăstrea

Aceasta are tulpini ramificate de un metru înălțime și flori duble de culoare albastru purpuriu. În limbajul floral, floarea de albăstrea înseamnă „timiditate” și „delicatețe”.

Înflorire: iulie-octombrie

Margareta (Anthemis)

Cu aspectul său sălbatic, margareta este, fără îndoială, cea mai faimoasă floare a câmpurilor. Înflorește abundent și aduce un plus de prospețime buchetelor.

Înflorire: mai-octombrie

Campanula

Cu florile sale în formă de clopote care se deschid în stele, campanula te va face să te îndrăgostești! A-i oferi unei persoane dintre cele mai dragi este dovada iubirii sau a prieteniei.

Înflorire: mai-septembrie

Agapanthus

Agapanthus, regina de vară, este cunoscută pentru florile sale purpurii sau albe. O altă floare de dăruit persoanei inimii tale!

Înflorire: iunie-august

Cală

Din cele mai vechi timpuri, cala a fost folosită ca un farmec norocos. Între frunzele sale verzi moi și uneori tulpini pătate se termină în flori superbe în formă de calice.

Înflorire: martie-iulie

Alstroemeria

Alb, galben, roșu, portocaliu, violet sau roz, alstroemeria simbolizează o prietenie puternică. Prin urmare, este cadoul ideal de oferit pentru a celebra o prietenie frumoasă.

Înflorire: iunie-august

Buchete de flori de vară

Invită căldura verii în casa ta sau cea a persoanei la alegere cu un aranjament floral pop și vitaminic! Mizează pe culori strălucitoare, precum galbenul strălucitor, portocaliu strălucitor, roșu strălucitor sau albastru strălucitor: un curcubeu de culoare! Pune soarele și buna dispoziție în centrul buchetului tău!

Iată florile de 3 stele ale verii:

  • delphinium,
  • hortensie,
  • margarete

Pentru a oferi un buchet de ziua de naștere în timpul verii, pariază pe combinația de hortensii, garoafe și trandafiri: o creație de vară puternică și feminină! O nuntă sau o inaugurare a casei planificate în această perioadă? Orientează-te către o compoziție rustică compusă în principal din margarete și eucalipt!

Oferă flori online: o surpriză frumoasă!

O gamă largă de flori sezoniere, o calitate impecabilă, economisire de timp și energie! Există atât de multe avantaje și motive pentru a cumpăra un buchet online! Pentru a-i surprinde pe cei dragi cu o frumoasă compoziție sezonieră la ușă, alege livrareflori.md, cel mai bun site pentru a trimite flori!