Cu ajutorul pavelelor putem face din zona ce ne inconjoara locuinta un loc ospitalier si ingrijit. Curtea, gradina, terasa, aleile si drumurile de acces pot fi planuite si decorate pentru a imbunatati experienta dumneaneavoastra de viata in aer liber.

Indiferent ca vorbim de piatra, marmura, travertin, beton, granit sau gresie, pavajele sunt utile in orice curte. Suprafata unei gradini nu poate fi acoperita doar cu pamant, deoarece la prima ploaie sau ninsoare totul se va ingropa in noroi. Zona din jurul imobilului dumneavoastra poate fi oricand un zona unde sa descoperiti destinderea mult dorita si sa va bucurati de natura.

Spatiile largi pot fi strabatute de alei discrete din caramida, pavele sau pietris, intrerupte din cand in cand de cate un strop de apa aranjat ca un bazin sau in cascada, peste care trece un podet din lemn. Suprafetele mici pot fi si ele amenajate fara gazon, schimbandu-l cu intindere de pietris, pontoane din lemn si pavaje din piatra.

Cu o gama mare de forme si culori, utilizarea pavajelor poate modifica ceea ce odata a fost zona inutilizabila intr-un punct focal. Spatiul care inconjoara locuinta dumneavoastra este la fel de importanta ca ceea ce se gaseste in interior.

Fie ca vorbim de gazon, pavaj, marginea piscinei, caile de acces sau gradina de flori, aceste zone trebuie sa beneficieze de aceleasi atentii la detalii ca orice baie sau bucatarie. Peisajele curtii sau gradinii, bine alcatuite, intregesc arhitectura casei si design-ul, oferind o poveste autentica, care poate fi zisa atat in interior cat si in afara.

Chiar daca nu pot sa investeasca deosebit de mult, incepand de la cateva idei simple, clientii nu renunta la gandul de a cumpara mobilier de exterior care sa le favorizeze sa se simta bine de verdeata si de racoarea pe care o ofera florile in intervalele de temperaturi mari din sezonul de vara.