Asigurând încă din 2001 siguranța și calitatea muncii fiecărei persoane care decide să folosească produsele sale, societatea Dalgeco este producător și distribuitor de echipamente individuale pentru protecția muncii.             Dalgeco este figura reprezentativă pentru unele dintre cele mai recunoscute branduri de echipamente de protecție din țară și din străinătate. Printre furnizorii consacrați se numără Giordani Giancarlo, Sioen, OFRA, Altrevam, Sixton Peak, BICAP, Honeywell, Sir Safety, 3M, Drager, Neri, Portwest, JSP, Delta Plus, sau Adler.

 

 

                        Echipamente de protecție de primă clasă

Dispunând de o gamă variată de produse, Dalgeco asigură protecția din cap până în picioare a fiecărei persoane care alege produsele sale! Prin urmare, pe lângă îmbrăcămintea de protecție – veste, piele și șorțuri, salopete, îmbrăcăminte de iarnă, unică folosință, reflectorizantă, impermeabilă sau cu protecție specială, halate, tricouri, cămăși, jachete, șepci, căciuli, pantaloni pieptari și combinezoare antichimice – firma dispune și de încălțăminte calitativă, care asigură 100% protecția celui ce o poartă.

Când vorbim despre echipemente de protecție precum îmbrăcămintea, criteriile pe baza cărora clientul își alege produsul nu sunt atât de variate. Tot ce poate să difere și să îngreuneze alegerea elementului potrivit constă în mărimea, culoarea și meterialul folosit pentru producția produsului.

Dacă vorbim despre încălțăminte, spectrul posibilităților de alegere se lărgește considerabil: de la mărime, culoare, material și înălțime la tipul de protecție, de talpă și tipul acțiunii pentru care este special concepută.

                        Echipamente de protecție a picioarelor

Piesele de încălțăminte sunt puțin mai pretențioase atunci când vine vorba să înglobeze toate cerințele cumpărătorului. Ca și în orice alt domeniu, există detalii care nu trebuiesc deloc neglijate atunci când vrem să ne asigurăm propria siguranță – fie că e vorba despre accesorii, saboți, sandale, pantofi sau bocanci.

Același principiu se aplică și dacă să alegem încălțăminte albă de protecție, de tip ESD–antielectrostatică sau cea de electroizolantă sau chiar cizme.

Trebuie să te informăm că în magazinul online Dalgeco se regăsește, momentan, o ofertă irezistibilă la cizmele de lucru. Pe lângă alegerea aspectului acestora dintr-o paletă variată de culori, poți opta pentru cizme cu sau fără bombeu metalic sau pentru perechi care nu sunt dotate cu un bombeu metalic. De asemene, rămâne și variantă cizmelor cu bombeu compozit.

Potrivite pentru ploaie și noroi, produse petroliere, grăsimi animale sau uleiuri, cizmele sunt dotate cu o talpă care poate sau nu – în funcție de dorința clietului – să aibă lamelă antiperforație sau lamelă antiperforație non-metalică.  La un preț excelent și de neratat, cizmele de la Dalgeco sunt elementul de care, odată achiziționat, nu te vei mai despărți!

Bocanci de protecție – o alternativă pentru cizmele de lucru

Cu toate că au o ofertă atractivă și aproape de nerefuzat, cizmele de lucru nu se pliază întotdeauna pe așteptările clientului. Pentru acest motiv, Dalgeco pune la dispoziția tuturor multiple modele de bocanci meniți să fie atât eficienți cât și confortabili și atractivi estetic.

Echipa Dalcego știe foarte bine că adeseori gusturile clienților diferă, fapt pentru care s-a asigurat ca preferințele fiecărui cumpărător să fie satisfăcute. Așadar, pentru perechea ta de bocanci poți alege, în primul rând, protecția acestora – cu sau fără bombeu metalic, cu bombeu compozit sau cu bombeu din fibră de sticlă.

Mai mult decât atât, îți personaliza perechea de bocanci de protecție alegând talpa pe care le-o dorești a fi incorporată – cu sau fără lamelă antiperforație, cu lamelă antiperforație non-metalică sau cu lamelă antiperforație cu din fibră de sticlă.,

                        Bocanci atractivi, dar și în conformitate cu cerințele europene

Concepuți special pentru a fi estetic atractivi dar și pentru a putea fi folosiți în viața de zi cu zi, Dalgeco asigură incăltăminte care surprinde din orice punct de vedere!

Indiferent de outfit-ul pe care vrei să ți-l alegi, bocancii de la Dalgeco sunt disponibili pe negru, maro, albastru sau gri. Îți garantăm, nu îi vei folosi doar ca și protecție, se vor adapta prea bine fiecărei ținute! Deloc dificil de întreținut, acest tip de încălțăminte reprezintă în totalitate clasica sintagma „îmbini utilul cu plăcutul”.

Bineînțeles, fiecare piesă a acestor produse de protecție respectă cerințele de sănătate și securitate ale Directivei Europene 86/686/CEE. De asemenea, toate produsele întrunesc prevederile HG numărul 115/2004.

Nu în ultimul rând, echipamentele vin cu instrucțiuni intuitive de folosință, facilitând folosirea acestora imediat după achiziționare. Așadar, Dalgeco reprezintă furnizorul perfect pentru echipamente de protecție originale și calitative!