OKFlora este o florarie online in care fiecare floare este atent selectionata, fiind incluse in buchete si aranjamente doar exemplarele perfecte. Daca vrei sa impresionezi cu un buchet de flori, atunci primul pas este sa intrii in magazinul online si sa le alegi pe cele perfecte.

Lalele – o alegere surprizantoare intr-o paleta de culori variate

Buchetul de lalele este ideal pentru a transmite cladura, inceputuri noi si prietenie, dar mesajele pe care aceste flori le au difera in functie de culoare.

Lalelel rosii sunt reprezentative pentru dragoste. Fie ca este vorba despre dragostea de inceput, fie ca este vorba despre sentimente mature, lalelele rosii sunt potrivite atunci cand vrei un buchet de flori care sa iasa din tipare si cu ajutorul caruia sa impresionezi.

Lalelele roz simbolizeaza fericire, tinerete si  incredere si sunt cea mai buna varianta pentru a transmite felicitari. Poti oferi un buchet de lalelele roz unei persoane care tocmai a nascut sau unei prietene care a obtinut un premiu, un job nou sau a luat un examen important.

Lalelele galbene sunt semnificative pentru prietenie. Un buchet de lalelele galbene este ideal atunci cand vei sa aduci un zambet pe fata cuiva fara sa ai motive anume. Poti oferi un astfel de buchet si pentru a transmite ganduri pozitive.

Lalelele mov sunt elegante, regale. Un astfel de buchet este recomandat pentru a exprima admiratie.

Lalelel albe sunt utile atunci cand vrei sa iti transmiti regretul. Daca vrei sa iti ceri iertare sau sa te impaci cu o persoana draga, ofera un buchet perfect de lalelel albe.

Bujori – regele florilor in buchete impresionante

Bujorul este numit si regele florilor, oferind pe langa frumusete si parfum, numeroase simboluri, care fac ca buchetele cu aceasta floare sa fie foarte speciale.

Bujorii roz sunt in general asociati cu iubirea si cu romantismul, fiind considerati flori senzuale. Bujorii sunt utilizati inclusiv in Feng Shui si chiar sunt considerati flori speciale pentru decorarea dormitorului. Datorita acestor simboluri, se considera ca femeile care opteaza pentru bujori roz la nunta, urmeaza sa aiba o casnicie fericita.

Bujorul este o planta care poate fi daruita oricui, inclusiv persoanei iubite, la orice ocazie. Fiind cultivat la inceput doar de elite, bujorul este si un simbol al sanatatii si prosperitatii. Japonezii asociaza bujorul cu curajul si onoarea. Toate aceste semnificatii sunt atribuite bujorilor rosii.

Bujorii semnifica totodata si prietenie si frumusete. Din acest motiv sunt flori pe care le poti alege la numeroase ocazi fara sa gresesti. Simbolizand in primul rand afectiune, vei putea sa iti transmiti dragostea in buchete impresionante.

Pentru anumite culturi bujorii albi sunt relevanti doar pentru regret si sunt flori care iti vor fi mereu la indemana atunci cand vrei sa iti ceri iertare.

Indiferent daca buchetul de bujori ales este petnru o persoana draga sau pentru decorarea propriei case, cu ajutorul unui astfel de buchet vei obtine flori cu impact pozitiv. Bujorii aduc noroc si trebuie sa fie prezenti in viata fiecarei persoane, fiind flori care iti vor umple casa cu o atmosfera fresh si pozitiva.