Chiar daca pastram o casa curata si in buna ordine, de multe ori atmosfera poate deveni putin anosta, iar atunci adaugarea de cuverturi de pat in dormitor, de exemplu, se poate dovedi exact elementul de care aveam nevoie pentru a improspata un spatiu. Alegand o cuvertura intr-o culoare constrastanta sau complementara nuantei asternuturilor veti transforma patul in piesa centrala a incaperii.

De asemenea, puteti asorta cuverturile la alte textile din camera sau puteti alege o culoare din imprimeul lenjeriilor. Cuverturile matlasate au un design extrem de original si datorita faptului ca sunt realizate din tesatura de bumbac de cea mai buna calitate se pot spala in masina automata la 40 de grade Celsius. Gama de culori din care puteti alege este extrem de variata, iar pentru si mai multe optiuni puteti alege un model cu doua fete in culori si cu texturi diferite pe care sa le expuneti alternativ.

Alte articole pentru casa care pot schimba total atmosfera intr-o incapere sunt covorasele de baie. Un set nou de covorase de baie se poate dovedi extrem de functional si benefic pentru a reactualiza designul baii. Diferitele modele si functionaliatatea fiecarui tip de covoras disponibil pe piata va garanteaza incadrarea perfecta in orice spatiu.

Exista variante de covorase simple, cu peri scurti, monocrome sau variante mai moderne cum ar fi cele cu peri lungi, cele din material de tip prosop sau cele cu texturi alternative si grad mare de absorbtie. Covorasele de baie nu au numai rol estetic, ele va scutesc de stergerea pardoselii baii dupa ce faceti dus sau baie pentru ca iesind din cada sau cabina de dus direct pe covoras nu veti mai stropi gresia.

Indiferent daca alegeti cuverturi si covorase in scop functional, sau pur si simplu pentru a adauga o pata de culoare casei dumneavoastra materialele disponibile sunt de cea mai buna calitate pentru o utilizare optima a produselor.